PR Cikkek

Adó 1 % felajánlással idén is tegyen jót! (X)

Bors

2016. május 2. hétfő 10:00

<p>Adóbevalláskor vagy utána május közepéig 1% felajánlással támogasson egy jó ügyet! Válasszon most!</p>

Adóbevalláskor vagy utána május közepéig adó 1 % felajánlással idén is segítse jótékonysági szervezeteknek a jó ügyek sikerességét. Sokan sajnos még mindig nem ajánlják fel a befizetett adók 1%-át. A segítő célú támogatások így a jótékony célok megvalósítása helyett az államkasszába kerülnek vissza. Ezt ne engedjük! Az adó 1 százalék felajánlással életmentésben segíthet, kutyák és macskák megmentését támogathatja vagy éppen beteg gyerekek kívánságteljesítésében vállalhat szerepet. Válasszon a jótékonysági ügyek közül! Adó 1 százalék felajánlása két percig tart. A legapróbb támogatás is fontos. Segítségét Hálásan Köszönjük!

Mátrix Közhasznú Alapítvány

Adószám: 18472273-1-06

Az alapítvány 2003-óta évente tízezernél több rászoruló családon, idős - egyedülállón, közösségen segít. 

A Centerke Adományozó Központban (www.centerke.hu) ruha – cipő, élelmiszer adományozás van. 

Az alapítvány Gyógyító Mesedoktor Csapata ( www.mesedoktor.hu ) kórházban fekvő gyerekek-és felnőttek gyógyulását segíti, a Sterilházuk ( www.sterilszoba.hu ) gyógyulást támogató céllal jött létre. 

Mindezek mellett rengeteg segítő feladatban van benne az alapítvány, adó 1% felajánlása így az egészségvédelmi és szociális segítő programokat támogatja. 

Weboldalunk a www.matrixalapitvany.hu címen érhető el. 

Orpheus Állatvédő Egyesület

Adószám: 18464654-1-06

Az állatmentő egyesület 1999-óta közhasznú szervezetként működik. Évente 800 kutya és cica megmentésében segít minden adó 1% felajánló. 

A www.ebangyal.hu oldalon sok hasznos dolog mellett az örökbe fogadható állatok fényképes adatlapjai elérhetőek. 

Az állatvédelmi gazdikereső mellett az egyesület oktatási és szemléletformáló programja a felelős állattartást segíti, így az egyesület támogatása még inkább érdemes. 

Internetes oldalunk a www.orpheus.hu címen érhető el. 

Angyali.hu Alapítvány

Adószám: 18516995-1-06

Az Angyali.hu segítő csapata beteg – nélkülöző gyermekek, rászoruló családok, segítő közösségek számára juttat támogatást.

A jótékonysági szervezet kívánságteljesítő programja a www.angyali.hu oldalon ismerhető meg. 

Az adó 1% felajánlókkal közösen könnyebben oldhat meg további fontos feladatokat a segítő csapat.

Segítsen Ön is a rászoruló és beteg gyerekek kívánságait teljesíteni. 

A legapróbb adó 1% felajánlás is óriási segítség, így minden adó egy százalék felajánlók fontos részt vállal a segítő tevékenységekben.

Karitáció Alapítvány 

Adószám: 19560540-1-06

A gyermekmentő, szociális, egészségvédelmi alapítvány fő tevékenysége 2008 óta a Gyógyító Bohócdoktorok Program, melynek célja, hogy beteg, sérült gyermekek minél hamarabb a gyógyulás útjára léphessenek. 

A bohócdoktorok a klinikák, kórházak, rendelő intézetek számára teljesen INGYENESEK. 

A bohócdoktorok a gyerekek mellett az egészségügyi szakdolgozókkal is foglalkoznak. 

Az alapítványnak felajánlott adó 1% az egész éves kórházi segítést és gyógyítást támogatja. 

Weboldalunk a www.bohocdoki.hu címen érhetők el. 

Az adó 1% felajánlása nagy segítség, támogatását a jótékonysági programokat megvalósító egyesületek / alapítványok nevében is hálásan köszönjük!

Segítő oldalak, hasznos információk: 

Adó 1 százalék | SZJA 1 százalék felajánlás | Adó 1% | SZJA 1% felajánlás | bohócdoktorok | alapítvány | állatmenhely | állatvédő | egyesület | gyermekmentés | jótékonykodás | Kérjük, támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a jótékonysági, egészségvédelmi, gyógyító, szociális, állatvédelmi szervezetek valamelyikét. 

A segítő alapítványok és egyesületek minden támogatást, így a személyi jövedelem adó (SZJA) 1 % felajánlásokat is hálás köszönettel fogadják. Nekünk minden 1% fontos támogatás, az Ön adó 1 százaléka is! Kérjük, segítsen Ön is, hogy minél több és jobb jótékony program létrejöhessen! Adó1% felajánlása életet ment!

Innen letöltheti a nyomtatható adó 1 %-os rendelkező nyilatkozatot: 

A rendelkezés az SZJA 1 százalékáról nem kerül Önnek pénzébe, csak egy-két percet kell rászánnia az adóbevallás elkészítésekor. 

Válasszon EGY egyesületet vagy alapítványt az adó 1% felajánláshoz 

Rendelkezési lehetőségek: 

Önnek lehetősége van arra, hogy adója 1+1%-ának felhasználásáról a bevallás részét képező önálló EGYSZA lapon rendelkezzen és azt a bevallásával együtt elektronikusan vagy kinyomtatott formában postai úton továbbítsa a NAV felé legkésőbb tárgyév május 20-ig. 

Amennyiben Ön már elküldte adóbevallását és külön rendelkezik adója 1+1%-áról, úgy a rendelkező nyilatkozatot önállóan, legkésőbb tárgyév május 20-ig küldheti meg az adóhatóságnak elektronikusan vagy papíron kitöltött formában postán. 

Abban az esetben, ha Ön munkáltatói adómegállapítást kér, tegye borítékba fentről letöltött rendelkező nyilatkozatot és adja át munkahelyén az adóbevallást készítő személynek legkésőbb tárgyév május 10-ig. A borítékra írja rá adóazonosító jelét, zárja le a borítékot és írja alá saját kezűleg, a ragasztott felületre átnyúlóan. 

Ha a személyi jövedelemadó bevallását elektronikusan, meghatalmazott útján kívánja elküldeni, akkor a rendelkező nyilatkozatot az adóhatóság csak akkor fogadja el, ha a meghatalmazott mind a bevallás, mind pedig a rendelkező nyilatkozat megküldésére az adóhatósághoz bejelentett meghatalmazással, érvényes regisztrációval rendelkezik. 

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben Ön úgy dönt, hogy nevét és postai illetve elektronikus levelezési címét a szervezettel közöljék, akkor ezen szándékát az erre vonatkozó kódkockába jelölje "X"-szel, és töltse ki "Az adózó neve" mezőt és "Az adózó postai levelezési címe" vagy "Az adózó elektronikus levelezési címe" mezők közül legalább az egyiket. A kedvezményezett az Ön által megadott adatokat kizárólag közhasznú tevékenységével kapcsolatban az Önnel történő kapcsolatfelvételre, tájékoztatás nyújtására használhatja fel, és az adatokat kizárólag az adatszolgáltatást követő 5 évig kezelheti. 

Köszönjük támogatását - adója 1 százalékát, adományát!

További cikkek

PR Cikkek

A kapcsolati erőszak ne legyen többé tabutéma! (x)

PR Cikkek

A zeneművészet fiatal tehetségeit díjazta az MVM (x)

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Mérhetetlen csalódottság van bennem – Nagy László

borsonline.hu

A nagy méretű válltáskák komoly vállfájást okozhatnak

life.hu

Áll a bál a Megasztár háza táján: "Oláh Ibolya nem mond igazat” - állítja az egykori zsűritag

mandiner.hu

La Repubblica: Orbán a rezsimet támogató influenszereket gyűjtött maga mellé

zaol.hu

Tótpeti Lili csodaszép fehérneműben pózol Instagramon

origo.hu

Ez a génmódosított hal lehet a jövő sztárétele

nemzetisport.hu

Newcastle: Balotelli a célkeresztben! Ő lehet a csapat megmentője?

vg.hu

Gattyán György az utcán toborozza a képviselőjelölteket

origo.hu

Kimentek a 26 éves Opel Astrával az autópályára, a sofőr se hitte el, mennyivel tudott menni - videó

ripost.hu

Fehérbe borul az ország: kiderült, melyik nap éri el hazánkat a havazás

origo.hu

Tom Hanks svéd filmsiker amerikai remake-jében szerepel