PR Cikkek

Mert a Facebook nem megoldás (x)

Létrehozva: 2015.11.09.

Úgy gondoltam ideje lenne már belépni a nagy betűs Életbe. El is kezdtem keresgélni az álláshirdetések között, de egyik sem tetszett igazán. Míg rá nem találtam nekem való munkára, egy céghez asszisztensi pozícióba kerestek munkatársat.

Gondoltam ez nem lehet nehéz. Már gyerekkorom óta a digitális világban élek, ismerem az internetet, a Facebook chatnek köszönhetően iszonyat gyorsan gépelek, és persze Word-t meg Excel-t is láttam már. Egyik dolog a másikat követte, és hirtelen magassarkúban és kis zakóban a cég bejárata előtt találtam magam. És kezdetét vette a tökéletes Élet…

Problémák mindig vannak

Azt hittem ezt a munkát nekem találták ki. De hamar rá kellett jönnöm, hogy ez nem csak néhány telefonhívás lebonyolításáról, és egy-egy kávé megfőzéséről szól. Nagyon precíz munkát kellett végeznem! A problémamegoldó képességemet és a szervezőkészségemet hamar tökélyre kellett fejlesztenem, hiszen az irodai gépek használata, a tárgyalások megszervezése csakis rám várt. Ebben nyújtott segítséget a jártasságom a Word és az Excel világában. Mármint nyújtott volna, ha nem csak az alapdolgokat ismertem volna…

Word-isztikus felfedezés

Az egyik nap egyre csak gyűltek a tennivalók, de már órák óta egy konvertáló programot voltam kénytelen keresgélni az interneten. És ekkor találtam meg!

A nagy keresgélés közben véletlenül akadtam egy oldalra, ahol iszonyatosan sok kérdésre választ kaptam. Hamar kiderült, hogy nincs szükségem újabb programokra, mert a konvertálást a Word-n belül is megoldhatom. Aztán jött a többi nagyszerű ötlet is! Megtudtam pl. hogyan lehet mindig elmentve az aktuális munkám, hogyan ellenőrizhetem az e-mail címeket körlevél küldése előtt, és hogyan fűzhetek megjegyzéseket a dokumentumhoz. Emellett pedig kitűnő Excel tippeket is találtam, amiknek köszönhetően a rendszerező képességem hatalmasat fejlődött.

Tudtam, hogy ezt a honlapot nekem találták ki, hiszen rengeteget tanultam belőle. Idővel igazi irodatündérré váltam, aki jó kedvvel megy dolgozni, és aki pillanatok alatt megoldja az összes felmerülő problémát.

Bár a történet főszereplője kitalált, de az esemény bármikor és bárkivel megtörténhet. Asszisztensnek lenni nem könnyű feladat, de a megfelelő kvalitásokkal és a kitűnő segítséggel minden megoldható. Válaszd Te is a könnyebbik utat, és mélyedj el a Word és az Excel világában.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek