PR Cikkek

Vicces vagány ajándékok karácsonyra – az egész családnak! (X)

Létrehozva: 2013.11.18.

Pár hét és megint itt a Karácsony! Ez nagyszerű, végre mind együtt, csillagszóró, finom menü az asztalon, de hiába vagy szuperanyu-szuperapu, addig még túl kell élned az ajándékvadászatot! Ez kész mission impossible a tömegben szatyrokkal, gyerkőccel a karodon... pláne, ha még nem is tudod, mit keresel!

Inkább dőlj kényelmesen hátra, és nézd meg a Lucky Vampire Gang karácsonyi újdonságait a webáruházban. Ajánljuk, hiszen ajándékod a vámpírcuccokkal tuti mosolyt, pimasz vigyort vagy óriási derültséget szerez, bárki is kapja!

Vagány, rocker

Unod a rózsaszín és a habos-babos holmikat? Szeretnéd saját stílusodat is gyerkőcödön viszontlátni? Szerezd be a legmenőbb Lucky Vampire Gang darabokat, már újszülött kortól bújtathatod igazán vagány, szókimondó ruhákba kis „energiavámpírodat”. Szuper ajándék haverok gyerkőceinek is!

Vicces, cuki

A humor a legközvetlenebb út az emberek szívéhez, amit már gyerekként érdemes elsajátítani. Egy igazi kis huncut mosolyból is már sejteni lehet, hogy egy vérbeli mókamester lesz a gyerkőcből. Naná, hogy büszke vagy rá, és miért ne szerezne örömet, ha egy olyan poénos pólóba öltözteted, mely más arcára is mosolyt csal. Vigyázz, ezt ne akkor tedd, ha a kis ördögfióka rossz fát tett a tűzre, mert nem bírod ki vigyor nélkül! 

Magyaros designer cuccok

Kalocsai, sárközi, rábaközi motívumok mellett igencsak népszerűek az „I love pálinka” felsők, legyen az gyerkőc, vagy felnőtt, aki hordja. Csukával és magyaros ékszerekkel egészítsd ki megjelenésedet. Ne feledkezz meg a derékmelegítőről sem, télen nélkülözhetetlen!

Az országban elsőként tervezett és gyártott – magyar gyártás! - a Lucky Vampire Gang márka egyedi, minőségi vagány termékeket, melyek a mai napig is unikunnak számítanak az országban.

A cég egyik svéd kereskedője kifejezetten bio- és ökotermékekel együtt forgalmazza a Lucky Vampire Gang termékeinket. Ennek fontosságát mi is hangsúlyozzuk!

A szülők is választhatnak maguknak felső részt, így az egész család egységesen viselheti a Lucky Vampire Gang termékeit.
Számtalan híresség gyermeke hordja a Lucky Vampire Gang ruháit, a mintegy 8000 Bandatag között sok a külföldi, tehát mondhatni, hogy a márka immáron nemzetközinek számít.

Csokimikulások és mézesmacik, hóangyalkák és petárdázók, karácsonyi túlélők és tűzoltók, aki Bandatag, van virgácsa és a Lucky Vampire Ganggel ünnepel!

Lépj be, nézz körül ééééÉÉÉÉÉééés, LÉGY TE IS BANDATAG!

A Lucky Vampire Gang üzlete:
1147 Budapest, Telepes u. 98.
Tel.: 1/784-5528, 20/388-5400
Webáruház
 

Egy Bandatag írta:

“…Szeretném megköszönni, hogy végre vette valaki magának a fáradtságot és megpróbál segíteni abban, hogy az újszülött már az első percektől emberkinézetet kapjon, ami az öltözködést illeti, és ne kelljen úgy mutatnia, mintha most szedtem volna ki a Barbie házból.

Barátainktól kaptunk egy body-t elkészülőfélben lévő gyermekünknek. Még a megszületés pillanata előtt számos vidám percet okozott nekünk, nem beszélve a szülészeten dolgozó orvosokról, nővérekről, akik a felöltöztetett babát látva fetrengtek a röhögéstől.

Sok sikert kívánok ehhez a nagyszerű ötlethez és remélem, hogy hamarosan már országszerte vásárolhatók lesznek a cuki-muki kismacis förtelmek mellett a Ti termékeitek is.”
 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17174441_auto_resized.jpg
origo.hu

Újabb drámai részletek a bőnyi késelésről: még az ajtó is véres volt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27591_resized.jpg?avcount=1714466111
origo.hu

Megdöbbentő atomháborús fenyegetés a lengyelektől

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17175412_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Robbantott a TV2: íme a Gáspárék valóságshow hivatalos előzetese

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17172790_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Ne szórakozz a fradistákkal, főleg ha a Ferencváros polgármestere vagy: szanaszét verték Baranyi új polgárpukkasztó szobrát

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17174492_auto_resized.jpg
ripost.hu

"Sötét pillanat" - nem titkolja tovább, rákkal küzd a népszerű színésznő

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27592_resized.jpg?avcount=1714466111
origo.hu

Megdöbbentő fotóval sokkolta az embereket Vilmos herceg

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17174276_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Ma ünnepli születésnapját Borbás Marcsi: legjobb receptjeivel köszöntjük

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17175288_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Lezárták a sztrádát, óriási a felfordulás az M3-ason

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714466111
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17164594_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Jó hír az autósoknak, már mai naptól él a változás

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/B1OySesXFVDtrHJ_vOqXZMJLRJGe9VCnhlnd0vawNWo/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzZiYjViOGVmMTM3MjRlNDI5MzUxNmMyZjUyODIyYTMx.webp
PR Cikkek

Új, műfajokon átívelő koncertsorozatot indít az MVM (x)

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/woAE6jUjR-kVkgi9VB7aI1E_SSAXQMEe1vD5NL5OiwA/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzAyYmY2ZmQ3ZTU2YjQ4Zjg4OTM0MGM0NWMwYTExNDE2.webp
PR Cikkek

Innovációval a gyerekek életéért (x)