A szálloda Cinco nevű éttermében úgy főznek a fiatal vendégeknek, mint a felnőtteknek, és a kiszolgálásban sincs különbség, számolt be a Business Insider. Olyan fogások szerepelnek a menüben, mint a jamon sonkás-zsályás gnocchi, vagy a wagyu marhaszelet. A desszert természetesen csokoládé.
Az azonban, hogy a 112 dolláros (30 ezer forintos) menü egészséges legyen, nem szempont. "Nem kell egészségesnek lennie, ez fine dining" - mondja a szolgáltatásról készült videóban Paco Perez, a luxushotel séfje.
A szolgáltatás a "Travel unwrapped" kampány része, amelynek lényege, hogy nemcsak a felnőtteknek, hanem a család minden tagjának luxusszolgáltatásokat biztosítanak.
A Das Stue 2012 végén nyílt meg, enteriőrjeinek kialakítása Patricia Urquiola spanyol designer nevéhez fűződik.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.