Az alakorbúza a "modern kori konyha" felfedezettje. Ön ismeri ezt az ősi gabonát?
Az alakor (Triticum monococcum) az összes búzafajta őse, mely abúzához képest kevésbé igényes a talaj és az éghajlat tekintetében. A gabonaszemeket pelyva borítja, amely védelmet biztosít az alakorszemeknek, így betegségekkel szemben igen ellenálló. Emberi fogyasztásra az egyik legalkalmasabb búza, mivel nem esett át nemesítésen, így ősi mivoltát teljes egészében megőrizte. Hazánkbana XIX. századig termesztették.Napjainkban a biogazdálkodás terjedése miatt újra előtérbe került és a vásárlóközönség egyre több helyen juthat hozzá.
Újdonság
A bio alakorbúza a "modern kori konyha" felfedezettje. Számos jótékony hatása afunkcionális élelmiszerek előállítására is alkalmassá teszi.Kiváló minőségű, sárga árnyalatú liszt készíthető belőle. Főzéshez, sütéshez egyaránt használhatja. Más liszttel keverve kenyeret is süthet belőle. A bio alakorból készült termékek rendkívül jó ízűek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.