Én általában sütőformát használok, de egy tál vagy bármilyen más forma is megfelel, amit a mélyhűtőbe be tudunk tenni. Hogy atorta újra összekeményedjen, pár óráig a mélyhűtőben kell hagyni. Még mielőtt hozzákezdenénk a torta készítéséhez, bizonyosodjunk meg róla, hogy a forma, amit használni szeretnénk,belefér a mélyhűtőnkbe. Díszítésnél, ha a jégkrém elkezd olvadni, hagyjuk, hogy kissé fagyjon meg. Egy elegáns megoldás, az üzletből megvásárolható, hideg bevonó, ami a jégkrémre helyezve megkeményedik. Ezzel bármilyen feliratot vagy képet felvihetünk rá, és akármintákat is rajzolhatunk a tortára.
Továbbá díszíthetjük atortánkatüzleti vagy általunk készített díszekkel is. Ezek a torták nagyszerűek, mivel rengeteg választási lehetőségünk van, és sokféle módon tehetjük egyedivé őket. A vendégeink biztosan el lesznek ragadtatva, ha megtalálják az összes kis meglepetést, amit a tortába rejtettünk. Én szeretem a csokoládét, és zúzott mogyorópelyheket, süteményeket, tejkaramellát és karamellt teszek a jégkrémre, a végeredmény pedig egyszerűen fantasztikus! Ezt tartsuk szem előtt, ha legközelebb fagyitortát szeretnénk vásárolni: az elkészítéséhez és díszítéséhez nem kell több mint 45 perc. Ezután pedig csak be kell tenni a hűtőbe, amíg fel nem tálaljuk. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.