A tészta hozzávalói:
A krém hozzávalói:
A tetejére:
Elkészítés
A tojásokat a cukorral és egy csipet sóval habosra kikeverem, közben lassan hozzáadom az olajat. Majd együtt még habosítom. Ezután hozzáadom a tejet és a sütőporos lisztet. Sütőpapiros sütőlapra teszem és 180 fokon megsütöm (a tepsi mérete 24x22). Amikor a tészta kisült, még melegen rákenem a cukros tejfölt, és hagyom, hogy együtt kihűljön.
A krémhez a pudingot csomómentesre kikeverem cukorral, és vízzel, majd kis lángon az egészet besűrítem. Ezek után hozzáadom az italporokat. Az egészet langyosra hűtöm és rásimítom a tejfölös tésztára. Hűtőbe teszem dermedni, mert hidegen szépen szeletelhető.
Bármilyen ízű Bolero italporral elkészíthető, mi mandarinossal próbáltuk ki.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.