
A bundás kenyér sokunk gyerekkori kedvence: aranybarnára sült, illatos és laktató. A bő olajban való sütés azonban rengeteg extra kalóriát és zsiradékot ad hozzá. Az airfryer segítségével ellenben úgy készítheted el, hogy a textúrája és az íze megmaradjon, de diétásabb, könnyebb legyen. Ideális választás reggelire vagy vacsorára, ha szeretnéd élvezni a klasszikus ízeket, de kímélnéd a gyomrodat és az egészségedet.
Az airfryer az utóbbi évek egyik legnépszerűbb konyhai eszköze, nem véletlenül: forró levegővel süt, így a hagyományos olajban sütéshez képest akár 80 százalékkal kevesebb zsiradékot kell felhasználni hozzá. A bundás kenyér airfryerben készítve nem tocsog az olajban, mégis kívül ropogós, belül puha marad. Ráadásul sokkal kevésbé terheli a gyomrot, és diétás étrendbe is könnyebben beilleszthető.
Hozzávalók (2 adag):
Elkészítés:
Tipp: Tálalhatod cukormentes ketchuppal, avokádókrémmel vagy friss salátával, így még egészségesebb lesz.
Az airfryerben készült bundás kenyér nemcsak finom és ropogós, hanem lényegesen kevesebb kalóriát is tartalmaz, mint az olajban sült változat. Ideális választás mindenkinek, aki szeretne egészségesebben étkezni, de nem akar lemondani a klasszikus ízekről. Egy gyors, diétás és ízletes reggeli vagy vacsora, amit biztosan imádni fogsz.
Ezek is érdekelhetnek:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.