
Ez a módszer nemcsak időt spórol meg, hanem a pénztárcádat is kíméli, miközben megőrzi a hal ropogós állagát. Ha szereted a hekket, de unod már a bő olajban tocsogó, nehéz fogásokat, akkor érdemes kipróbálnod ezt az egészséges alternatívát.
A forrólevegős sütőben készült hekk nemcsak egyszerűen elkészíthető, de az eredmény is isteni: kívül szuper ropogós lesz, belül pedig omlós és puha. Mindezt ráadásul bő olaj nélkül, diétásan, ami azt jelenti, hogy egészségesebb és könnyedebb is, szóval nyugodtan eheted akkor is, ha figyelsz az étrendedre. Ez a recept tökéletes, ha gyorsan akarsz valami finomat az asztalra tenni, vagy ha vendégeket vársz, mert mindenki imádni fogja. Ráadásul nem kell attól félned, hogy utána tele lesz a konyha olajszaggal – szóval csak elő az airfryerrel, és próbáld ki a receptet!
Ha a filé bőrös, érdemes pár centinként beirdalni, hogy sütés közben ne púposodjon fel, és a hő egyenletesebben járja át a halat. Készíts hozzá egy friss zöldsalátát, vagy kínálj mellé párolt zöldségeket, esetleg egy könnyű joghurtos öntetet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.