
A kukorica airfryer-ben sütve a legzseniálisabb ötlet a világon. A levegősütő nemcsak ropogós krumplit tud, hanem meglepően jól bánik a zöldségekkel is – főleg a kukoricával. Az eredmény egy kívül enyhén karamellizált, belül szaftos és édes csoda, amit percek alatt az asztalra varázsolhatsz.
Az ízesítési lehetőségek száma pedig végtelen: a klasszikus sós verziótól kezdve az édes-bajuszos változatokon át egészen a pikáns, fűszeres extrákig. Készen állsz? Akkor láss hozzá!
Miután elkészült, kend meg egy kevés vajjal, szórd meg egy csipet fahéjjal, majd csorgass rá mézet. Tökéletes desszert lehet egy nyáresti vacsorán.
Keverj vajba reszelt fokhagymát, petrezselymet és reszelt parmezánt, majd forrón forgasd meg benne a kukoricát. Egy csipet citromhéj még jobban kiemeli az ízeket!
Kend meg tejfölös–majonézes keverékkel (1:1 arányban), szórd meg csilivel, reszelt sajttal, például cheddar-ral, és végül friss lime levével. Valóságos ízbomba!
Ha kipróbálnád a pattogatott kukorica készítését is airfryer-ben, nézd meg a videót!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.