Weisz Fannit titokban eljegyezte a barátja

Újabb csapás a siketnéma modell édesanyjának, hogy a fiatalok még szorosabbra fűzték viszonyukat. Ő úgy látja, hogy a fiú megtéveszti a lányát.

Újabb csapás a siketnéma modell édesanyjának, hogy a fiatalok még szorosabbra fűzték viszonyukat. Ő úgy látja, hogy a fiú megtéveszti a lányát.

Hiába az édesanya fokozódó aggodalma, a folyamatos viták, a szülői háztól való távolmaradás, Weisz Fanni nagyon úgy tűnik, boldogabb, mint valaha. A modell eddig hallgatott, ám most a Borssal kivételt tett, így tudtuk meg, hogy pár hónapja gyűrűs menyasszony, Péter elje­gyezte – az a férfi, aki a modell családja szerint elszakította tőlük a lányt, s csak egy futó kaland Fanni életében. A fiatalok egyébként több mint négy éve vannak együtt.

Fanni és Péter pénteken jelent meg a nyilvánosság előtt először azok után, hogy kirobbant a családi balhé. Mint elsőként megírtuk, Fanni édesanyja, Ágnes szerint hónapok óta nem tudni a siketnéma modellről semmit, családjával és barátaival is összeveszett Péter hatására. Az anyuka szerint Péter megtéveszti a lányt.

Fanni és Péter kapcsolata már nem nevezhető futónak, hisz évek óta vannak együtt. © Bors

Fannin és kedvesén azonban semmi nem látszott abból, hogy otthon ekkora lenne a baj.

A pár teljesen normálisan viselkedett az eseményen, együtt nevettek, már akkor, amikor még nem tudhatták, hogy esetleg újságírók figyelik őket. A lányt Péter kísérte el egy ruhamárka boltmegnyitójára, ahol a fiú mindenben támogatta Fannit, aki miatt a siketnéma jelbeszédet is megtanulta, sőt segített a rajongóknak is, hogy tudjanak váltani egy pár szót a hallássérült Fannival, vagy fotózkodjanak vele. A rendezvény holt idejében szendviccsel kínálta kedvesét, s diszkréten visszavonult, ha Fannit a kötelessége szólította. Fanni sem úgy viselkedett, mint aki félelemben éli mindennapjait, szerényen, de jókedvűen pózolt a kamerák kereszttüzében.

Fanni ujján jól látszik a gyűrű, amit egyelőre a bal kezén visel © Bors

Megkérdeztük a szerelmeseket is, hogy mi a véleményük a kialakult helyzetről, mi lehet az, ami miatt az édesanya és a nagymama ennyire haragszik Péterre. Mivel Fanni már teljesen érthetően tud beszélni, egyedül mondta el lapunk munkatársának, szereti az anyukáját, és éppen ezért nem szeretne beszállni a sárdobálásba. Azt azonban nem tagadta, pár hónapja összeveszett az édesanyjával, ám a konfliktus okát nem árulta el. Az viszont kiderült, hogy nem futó kapcsolatról van szó köztük, mint édesanyja állítja.

– Nem igaz, hogy ez csak egy futó kapcsolat lenne, hiszen több mint négy éve vagyunk együtt, és három hónapja el is jegyeztem Fannit – jelentette ki Péter, aki a siketnéma modellhez hasonlóan többet nem szeretett volna mondani sem a vita okáról, sem leendő anyósjelöltjéről, aki talán még azt sem tudja, hogy lánya menyasszony lett.

Péter a beszélgetés alatt végig Fanni mellett állt, segített a tolmácsolásban, ám mindig úgy, hogy saját mondandóját jelnyelven is mutogatta közben, hogy amit mond, Fanni is mindig jól értse, és reagálhasson rá.