Celeb

Unokára vágyik a ma 60 éves Galambos Lajcsi

K. K.

Létrehozva: 2021.01.25.

A születésnapos zenész jól tudja, nem lenne mintanagypapa, ahogyan szerinte apának sem volt elég jó, mégis mindennél jobban vágyik egy kisunokára. Galambos Lajcsi ma ünnepeli a 60. születésnapját.

Forrás: Végh István

Galambos Lajos 38 évesen élte át először a szülői örömöket, ma pedig már három nagykorú gyermek büszke édesapja. A hatvanéves zenész mindennél jobban vágyik egy kisunokára, akinek szeretne mindent megadni, még azt is, amit a gyermekeinek nem sikerült.

38 évesen lett apa

Nagyon örülnék, ha lenne egy unokám. Azt nem mondom, hogy én lennék a mintanagypapa, mint ahogyan apának sem voltam elég jó, de az biztos, hogy jobban igyekeznék, mint anno a gyermekeimnél

– kezdte lapunknak a születésnapos ze­nész, aki 38 évesen élte át először a szülői örömöket.

Majdnem negyven voltam, amikor az első gyermekem született, úgyhogy egyáltalán nem siettetem a lányomat, Bogit és a két fiamat, Lalát és Istvánkát. Az a fő, hogy ők maguk készen álljanak a szülővé válásra, én ugyanis anno a karriert választottam a családom helyett... – vallotta be Galambos Lajos, akinek azonban nem csak ez az egy szívfájdalma van. 

Nehéz év volt

Ma ünneplem a hatvanadik születésnapomat, ami több szempontból is elgondolkodtatott. Édesapám ötvenkilenc éves volt, amikor elhunyt, s a mai napig rengeteget gondolok rá. A tavalyi évem rendkívül nehéz volt, hisz akkor léptem be abba a korba, ahány évesen ő itthagyott bennünket. A mai nappal pedig már túl is éltem őt, amit még kimondani is szörnyű, nemhogy átélni – vallotta be a nép­szerű zenész, aki egyébként egyáltalán nem érzi vízválasztónak a kerek évfordulót.

– Fizikailag egyáltalán nem az, lelkileg azonban sokkal inkább megterhelő.

Rájöttem, hogy nem akarom azt csinálni, amit eddig. Nem akarom, hogy a noteszembe ab­normális mennyiségű teendő legyen beírva, mert az egész életem a munkáról szólt.

Ezt persze én akartam így, mint ahogyan azt is, hogy saját magam menedzseljem. Nekem senki nem segített, senki nem öltöztetett  vagy terelgetett. Én találtam ki saját magamat. Hogy ezt jól csináltam-e vagy rosszul, azt úgyis a közönség ítéli meg, de az biz­tos, hogy én büszke vagyok arra, amit elértem – fűzte hozzá Lagzi Lajcsi, aki a 60. születésnapjára merőben máshogy készült, mint az elmúlt ötvenkilencre.

Szülinapi Dáridó

– Ezúttal nem engem ajándékoztak, hanem én adtam a barátaimnak, a közönségnek. Egy rendkívüli tévéfelvétellel, egy mini Dáridóval készültem, amit a napokban vettünk fel egy bu­dapesti étteremben. A forgatásra vérbeli mu­zsikusokat, táncosokat, polkásokat és sramlisokat hívtam, s én magam is elfújtam, elénekeltem azokat a dalaimat, amelyek a legtöbb tapsot hozták a karrierem során – zárta Lajcsi, aki bár semmilyen ajándékra nem számított, a barátai mégis meglepték egy nem mindennapi meglepetéssel.

– Az I Love You Baby című dalomat újraértelmezték, és fel­énekeltették Nikával. Olyan, mintha duettet énekelnénk, pe­dig én nem is tudtam a tervükről. Éppen otthon voltam, amikor el­küldték a kész hangfelvételt, és majdnem leesett az állam, amikor meghallottam Nika hangját. Azt hiszem, ennél szebb születésnapi ajándékot nem is kívánhattam volna!

Razzia Mocsán

Interjúnkat még a trombitás születésnapi partiján készítettük, mielőtt mocsai birtokán házkutatást tartottak volna áfacsalási ügy miatt. A Bors azóta kiderítette, hogy nem nyomozók, hanem egy tucat NAV-ellenőr lepte el a Galambos-rezidenciát, és nem a zenész miatt, hanem neje, Galambos Boglárka és egy korábbi cége miatt szálltak ki a helyszínre. Dr. Fröhlich Krisztián, Lajcsi védőügyvédje azt is elmondta lapunknak, hogy Galambos Boglárka a céget évekkel ezelőtt eladta, s a bűncselekmény ezután történt, így nem az édesanya, hanem az új tulaj után nyomoznak. Az ügyvéd azt a tájékoztatást kapta: a házaspár egyik tagját sem kívánják kihallgatni.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161462_auto_resized.jpg
origo.hu

Összeomlott a Házasság első látásra egyik botrányos szereplője

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27451_resized.jpg?avcount=1714081810
origo.hu

Rejtett kampányfinanszírozás a fővárosban?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162190_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kismamának is gyönyörű: Lékai-Kiss Ramónát gömbölyödő pocakkal kapták le

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162339_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Zelenszkij belenyúlt a darázsfészekbe: kényszeríteni akarja a külföldön tartózkodó ukránokat, hogy menjenek haza harcolni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17149637_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Félreértette a pincér a nő rendelését, volt is meglepetés, amikor megérkezett az étel

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163656_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Benyújtotta lemondását Ukrajna mezőgazdasági minisztere

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27427_resized.jpg?avcount=1714081810
origo.hu

Vajna Tímea bikiniben mutatta meg műtéti hegeit

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17144894_auto_resized.png
lakaskultura.hu

Váza saját kezűleg: Zseniális DIY-ötlet a lakberendezés szerelmeseinek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160216_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Az a kérdés, hogy ez szívedre vagy az eszedre hallgatsz” – Gyöngyi meghozta a végső döntést, Csabi azonnal könnyekben tört ki

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161300_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Teljes siker, buknak a 18 éves magyar úszónőre a tengerentúlon

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163611_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megdermedtek a járókelők: narancssárga UFO tűnt fel felettük

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/1l2YeCy2zLGxk9ZjV1iHiEDq1JC44MZP6OJUyYdsA_k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzU0MzM1NmQ2NzE0NDQwMGJhZTFiNjRlNTAyYjg5MmVj.jpg
Testalkat

Aggódnak a rajongók Zoltán Erika új külsejét látva, megszólalt az énekesnő

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/RrFoiRwdy8ml50lA6R_0vYdpNLwF4BhGZNX3yW4agoY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzkzZjVlNDVlYWQzNDQxMjlhMzI2Yzg1N2NiZjI2MmEz.jpg
NÁSZFRÁSZ

„Ezt lelkileg nem bírom…” - drámaira fordult a helyzet, meghozta végső döntését a Házasság első látásra párja