Újoncok: elindult a Neo Reggel

Noha súlyos adósságai miatt felmondták a Neo FM frekvenciaszerződését, és 26 dolgozó, velük a Bumeráng stábja is otthagyta a rádiót, tegnap reggel mégis új műsorral jelentkeztek.
Noha súlyos adósságai miatt felmondták a Neo FM frekvenciaszerződését, és 26 dolgozó, velük a Bumeráng stábja is otthagyta a rádiót, tegnap reggel mégis új műsorral jelentkeztek.

Klamancsek Krisztián és Csengeri Attila a Neo Reggelben ezentúl minden hétköznap reggel hat és tíz óra között szórakoztatja a rádió hallgatóit. A Neo FM új műsorának híre szájról szájra terjed a városban, sőt, a lelkes Neo-rajongók többsége akkor döbbent rá, hogy valami újjászületni látszik a kedvenc adóján, amikor reggel bekapcsolta a rádiót. Az új programigazgató véget vetett a titkolózásnak.

– Számos fél- vagy hamis információmegjelent a távozásokkal kapcsolatban az elmúlt hetekben. Ezalatt keményen kellett dolgoznunk a technikai feltételek megteremtésén, de mára elkészült a Neo műsorstruktúrája, a részletekkel kapcsolatban csütörtökön tartanak sajtótájékoztatót a tulajdonosok –mondta Tóth Tamás programigazgató.

– Szeretnénk egy emberközelibb rádiót és emberközelibb műsorokat – tette hozzá. Klamancsek Krisztián és Csengeri Attila korábban már hallott egymásról, a Neónak köszönhetően pedig ma már munkatársak.

– Mint minden ilyen esetben, az ember általában egy megkeresésre mond igent. Azaz fontos, mit ígérnek, és mire kérik fel az embert, ez alapján mérlegel. Én úgy ítéltem meg, itt szerepet lehet vállalni, ezért mondtam igent. Kereskedelmi rádióként szeretnénk, ha a hallgatóink jól szórakoznának, de megmaradnánk rádiósnak, nem szeretnénk a televízióban, egyéb helyeken szerepelni – mondta a Neo Reggel műsorvezetője, Klamancsek Krisztián, aki számosmás csatornánál bizonyított már műsorvezetőként, de programigazgatóként is.