Szerepcsere: csajokat is cseréltek ikertestvérével Király Viktorék

A Star Academy zsűritagja, Király Viktor osztott meg az interneten egy régi tablóképrészletet, amin ő és a testvére szerepel. Megkérdezte rajongóit: vajon mi a hiba a képen? Sokan azt hitték, hogy a nevüket cserélték fel, ám Viktor felfedte a rejtélyt: mindkét fényképen ő maga szerepel.

A Borsnak elárulta: aznap a testvére, Ben, épp a jogosítványát intézte, így nem tudott a fotózáson megjelenni, ő pedig bevállalta a dublőr szerepét. Bár ritkán éltek vissza a hasonlóságukkal, csajozós sztori mégis akad a palettán.

– Egyszer egy házibuliban voltunk, és mindketten összegabalyodtunk egy-egy lánnyal – emlékezik vissza Viktor. Reggel mindkettőnket meglepett a felismerés, hogy mégsem tetszenek, így megbeszéltük, hogy cserélünk. Elhívtam a lányt, aki korábban Bennel volt, randizni. Minden simán ment, nem esett le neki, hogy én nem ő vagyok, végülis ugyanúgy nézünk ki. Aztán a második együtt töltött óra környékén már alig bírtam ki nevetés nélkül, így magamat buktattam le. A személyiségük is mélyen hasonló.

Ma este Star Academy!!! Remelem nézni fogtok minket... Tonight is another fantastic night of Star Academy! Hope you all...

Közzétette: Viktor Király – 2016. szeptember 10.

– Ha valami vicces történik, amin mindketten egyszerre nevetünk, akkor a hangunk szinte egybeolvad, mintha csak egy ember nevetne. Ez nagyon egyforma bennünk – mondta az énekes, aki nagyon izgatott a hamarosan világrajövő unokaöccse miatt.

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors