Szabó Ádám félt Miss Mood szüleitől – a rajongók szívesen látnák őket egy párként

Izgalmasan zárult a Sztárban sztár 8. élő show-ja, amely alatt tagadhatatlanul izzott a levegő Szabó Ádám és Miss Mood között. A szingli énekes reméli, hogy Dóri szülei nem nézték rossz szemmel a románcukat.

Izgalmasan zárult a Sztárban sztár 8. élő show-ja, amely alatt tagadhatatlanul izzott a levegő Szabó Ádám és Miss Mood között. A szingli énekes reméli, hogy Dóri szülei nem nézték rossz szemmel a románcukat.

Harmadjára ju­tott tovább egyenes ágon a Sztárban sztár következő élő show-jába Szabó Ádám, aki mind egyéni produkciójával, James Brownként, mind pedig Miss Mooddal közös szerelmes duettjével teljesen levette a zsűrit és a nézőket a lábáról.

A harmonikás és a fiatal énekesnő között szemmel láthatóan izzott a levegő, amit Ádám a Borsnak is beismert.

A zsűri és a nézők is elhitték a két énekesnek, hogy a dal előadása során valóban közel kerültek egymáshoz © Móricz István

– Imádom Dórit, nagyon édes lány, nem utolsósorban pedig fantasztikus duettpartner – kezdte lapunknak az énekes, aki Miss Mooddal Shawn Mendes és Camila Cabello érzelmekkel túlfűtött dalát, a Senoritát idézte meg a színpadon.

– Eleinte nem annyira bíztam abban, hogy sikerül megugranunk ezt a feladatot és eljátszanunk azt, hogy mi valóban szerelmesek vagyunk, de a próbák során egyre közelebb kerültünk egymáshoz, s a hét második felére már a gátlásainktól is sikerült megszabadulnunk – ismerte be Ádám, akinek olyannyira jól sikerült a színészi alakítása, hogy rajongói egy emberként szurkolnak az újdonsült „szerelmeseknek” a folytatásért.

– Csak barátok vagyunk Dórival, semmi több, de annak nagyon örülök, ha a nézők elhitték az alakításunkat. Már csak abban reménykedem, hogy Dóri szülei nem nézték rossz szemmel a duettünket. A próbák során ugyanis sokszor eszembe jutott, hogy vajon mit fognak majd gondolni a produkciónkról, és arról, hogy több százezer ember szeme láttára „megrontom” a színpadon a kislányukat – mondta Ádám, aki csak azért szomorú, mert a lány kiesett.

A rajongók szívesen látnák őket egy párként

Ádám és Dóri alakítása olyan jól sikerült, hogy a két énekes rajongótábora máris elkezdett kombinálni: vajon van-e valami köztük, vagy csupán ennyire jó színészek? Természetesen a közösségi oldalakon sem rejtették véka alá a véleményüket a követők.

"Szerintem gyertek össze nyugodtan!"

"Ebből még "házasság" lesz"

"Dóri és Te is szuperül néztetek ki.... BARÁTSÁG IDE VAGY ODA NAGYON SZÉP PÁR LENNÉTEK!!!"

"Úristen szerintem nagyon összeilletek és nagyon jók voltatok"

Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors