Sosem békülnek ki? Szűkül a tér Tóth Andi és Szabó Ádám körül

Két hónap után is vágni lehet a feszültséget Tóth Andi és Szabó Ádám között. Az egykori szerelmesek továbbra sem kommunikálnak egymással, ami azért kellemetlen, mert már csak négyen vannak a versenyben.
Két hónap után is vágni lehet a feszültséget Tóth Andi és Szabó Ádám között. Az egykori szerelmesek továbbra sem kommunikálnak egymással, ami azért kellemetlen, mert már csak négyen vannak a versenyben.

A Sztárban sztár hetedik évada elérkezett az elődöntőkhöz, így vasárnap este már csak öten versenyeztek a továbbjutásért. Köztük az egykori szerelmespár, Tóth Andi és Szabó Ádám is bebizonyította tehetségét és a képzeletbeli dobogó közelébe kerültek. Az adások alatti hangulat fesztelenül vidám, ám Andi és Ádám között még mindig fagyos a levegő. Hiába teltek el hónapok, nem békéltek meg egymással, ez azért kellemetlen, mert most már olyan kevesen vannak a versenyben, hogy kifejezetten kínos szituációkhoz vezethet, ha egy négyfős társaságból kettő nem áll szóba egymással.

Szabó Ádám Freddie Mercuryt adta elő, utána pedig a sármos Robin Thickét előadva forrósította fel a hangulatot © Ripost

Igazából nincs miről beszélnünk Andival, de ez egy szakítás után szerintem normális, nincs mit erről mondanunk. A Sztárban sztár alatt sem szoktunk kommunikálni – nyilatkozta korábban a Borsnak Ádám.

A verseny kezdete óta eltelt két hónap, megannyi alkalom volt arra, hogy a két fiatal megbeszélje a köztük lévő konfliktust vagy egyszerűen csak normalizálják a kommunikációjukat. De a jelek szerint Andi sértettsége annyira mély, hogy képtelen félretenni az érzéseit, s ezt a stáb, sőt a kamerák előtt is képtelen leplezni.

Andi, ha csak lehet, kerüli egykori szerelmét © Végh István

Mindenki tudja, hogy Andi ha tehetné, be sem menne a stúdióba, ha ott van Ádám. Kettejük kapcsolatával még véletlenül sem lehet viccelődni. Azt hittük, hogy idővel közelebb kerülnek egymáshoz és legalább általánosságokról beszélnek, de nem így történt. Semmi sem változott az első adás óta. Kíváncsi vagyok, meddig fog ez a „haragszom rád” tartani, főleg úgy, hogy nem is igen vágynak arra, hogy barátok legyenek – mondta el lapunknak az énekesnő egy közeli ismerőse.

Készülj velünk az ünnepekre! Készítsd el a legjobb recepteket!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors