Celeb

Sosem békülnek ki? Szűkül a tér Tóth Andi és Szabó Ádám körül

Bors

2020. október 27. kedd 09:00

Két hónap után is vágni lehet a feszültséget Tóth Andi és Szabó Ádám között. Az egykori szerelmesek továbbra sem kommunikálnak egymással, ami azért kellemetlen, mert már csak négyen vannak a versenyben.

A Sztárban sztár hetedik évada elérkezett az elődöntőkhöz, így vasárnap este már csak öten versenyeztek a továbbjutásért. Köztük az egykori szerelmespár, Tóth Andi és Szabó Ádám is bebizonyította tehetségét és a képzeletbeli dobogó közelébe kerültek. Az adások alatti hangulat fesztelenül vidám, ám Andi és Ádám között még mindig fagyos a levegő. Hiába teltek el hónapok, nem békéltek meg egymással, ez azért kellemetlen, mert most már olyan kevesen vannak a versenyben, hogy kifejezetten kínos szituációkhoz vezethet, ha egy négyfős társaságból kettő nem áll szóba egymással.

Igazából nincs miről beszélnünk Andival, de ez egy szakítás után szerintem normális, nincs mit erről mondanunk. A Sztárban sztár alatt sem szoktunk kommunikálni – nyilatkozta korábban a Borsnak Ádám.

A verseny kezdete óta eltelt két hónap, megannyi alkalom volt arra, hogy a két fiatal megbeszélje a köztük lévő konfliktust vagy   egyszerűen csak normalizálják a kommunikációjukat. De a jelek szerint Andi sértettsége annyira mély, hogy képtelen félretenni az érzéseit, s ezt a stáb, sőt a kamerák előtt is képtelen leplezni.

Mindenki tudja, hogy Andi ha tehetné, be sem menne a stúdióba, ha ott van Ádám. Kettejük kapcsolatával még véletlenül sem lehet viccelődni. Azt hittük, hogy idővel közelebb kerülnek egymáshoz és legalább általánosságokról beszélnek, de nem így történt. Semmi sem változott az első adás óta. Kíváncsi vagyok, meddig fog ez a „haragszom rád” tartani, főleg úgy, hogy nem is igen vágynak arra, hogy barátok legyenek – mondta el lapunknak az énekesnő egy közeli ismerőse.

További cikkek

Karrier

Ennél még Varga Irén is jobb – Ezt gondolják az emberek Kulcsár Edina daláról

Vallomás

Michael Jackson kegyetlen volt: disznónak nevezte a húgát

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a svédek hőse nem emlékszik a győztes góljára

borsonline.hu

Láng Zsolt: Karácsony kérjen bocsánatot a Magyar Zene Házát érintő szavai miatt!

origo.hu

Indulhat a Petőfi-film és a vízilabda bajnokainkat bemutató film

hirtv.hu

Elutasították a Köpcös néven ismert, volt mexikói drogbáró fellebbezését

kemma.hu

Tatai gyalogosgázolás: a nap vakította el a sofőrt, az egyik sérült láb- és bordatörést szenvedett

origo.hu

Már az újszülöttek is érzékelik a társas viszonyokat

mindmegette.hu

Így lesznek diétásak a szaftos és finom magyaros fogások!

vg.hu

Óriási robbanás történt Athén belvárosában

ripost.hu

Hihetetlen, hogy meddig fertőz az emberi bőrön az omikron

szon.hu

Kvíz: Ezek a szabolcsi településnevek rajtad is kifognak?

origo.hu

30 éve halt meg az első Oscar-díjas spanyol, José Ferrer - képgaléria