Sharon Stone már nem terpesztene - szupersztárok megbánt képsorai

A mozifilmek kedvelői soha nem felejtik el azokat a képsorokat, amelyekben a világsztárok bevállalták a leginkább hálószobába való jeleneteket. Ők viszont már szívesen felejtenének, pedig akkoriban még nem gondoltak arra, hogy évek vagy évtizedek múlva is inkább a szaftos jelenetekre, mintsem színészi játékukra emlékeznek a mozilátogatók.

A mozifilmek kedvelői soha nem felejtik el azokat a képsorokat, amelyekben a világsztárok bevállalták a leginkább hálószobába való jeleneteket. Ők viszont már szívesen felejtenének, pedig akkoriban még nem gondoltak arra, hogy évek vagy évtizedek múlva is inkább a szaftos jelenetekre, mintsem színészi játékukra emlékeznek a mozilátogatók.

Sharon Stone

Hatalmasat villantott 1992-ben az Elemi ösztön címû filmben, mégis úgy nyilatkozott, hogy elemi horror volt számára visszanézni, mert egyszerűen nem ismert magára, és cseppet sem érezte magát ké­nyelmesen a híres sztár, Michael Douglas közelében. Lehet, hogy évek múltán Sharon megbánta, sőt szégyelli a vaginavillantást, ma már biztosan nem mutatná meg féltett kincsét a nagyérdeműnek.

* * *

Rupert Grint és Emma Watson

A két színésznek csókolóznia kellett a Harry Potterben, ami rendkívül kínos volt mindkettôjük számára. Grint elmondta, hogy kilencéves kora óta ismerte Emmát, testvéri volt a kapcsolatuk, így teljesen szürreális volt számukra az az intim jelenet. Emma sem emlékszik vissza szívesen arra, milyen érzés volt csókolózni a „testvérével”.

* * *

Sean Connery

Az első James Bond a sorban. Az 1962-es Dr. Nóval debütált, ami hatalmas sikert aratott, Sean Connery pedig ellenállhatatlan sármjával és modorával csábító hőssé formálta az egyébként hidegvérű gyilkos karakterét. A színészhez olyannyira passzolt a karakter, hogy hat egymást követő részben bújt Bond elegáns öltönyébe az alkotás kedvéért. Sokan még ma is őt tartják az egyetlen és igazi 007-esnek. Connery később úgy nyilatkozott, hogy egy idő után megunta a világhírt hozó figurát, ki akart törni a bondos sablonok keretei közül, ezért különféle – néha meglepő – műfajú filmekben vállalt szerepet. De James Bondtól mégsem tudott szabadulni, ugyanis 1983-ban még egyszer a nyugdíj előtt álló ügynök bőrébe bújt, mert mint mondta, hiányzott neki a 007-es.

* * *

Angelina Jolie

Brad Pitt volt felesége, ma már többgyerekes családanya és tekintélyes rendező. Korábban viszont sportot űzött a megbotránkoztatásból és a bevállalós akciókból. Angelina Jolie filmjei bővelkednek a meztelenkedésben. Az Eredendő bűnben Antonio Baderasszal pucér szexjelenetben szerepel. Ráadásul a Kifutó a semmibe című alkotásban női partnerével sokkolja a nagyérdeműt. Később a Beowulfban animált változatban is megcsodálhatták a nézők a testét a maga teljes valójában. Mostanság – bár nem csinál titkot a tizennyolc éven felülieknek való szerepeiből – azért a gyerekei előtt nem reklámozza ezeket a filmeket.

* * *

Kate Winslet

Alig volt 22 éves 1997-ben, amikor a Titanic című filmben, Rose szerepében meztelenül tündökölt Leonardo DiCaprio ölében. Ma már a negyvenharmadik évét taposó színésznő szeretné elfelejteni a jeleneteket, bár tudja, hogy az a szerep hozta meg számára a világhírnevet. Többször is nyilatkozta, mennyire idegesíti, amikor azt kérdezik tőle, milyen volt partnerével a szexjelenet.

* * *

Sandra Bullock

Ő aztán meztelenül soha, és egyébként is – nyilatkozta a világsztár. Lehet, elfelejtette vagy szeretné elfelejteni azt a 93-ban készült, Az amazon című filmet, amelyben szemmel láthatóan teljes átéléssel vállalta be a már-már pornónak is nevezhető szexjeleneteket. Fiatal színésznőként talán úgy gondolta, jól jön az a nem kevés pénz, amit fizettek neki a szerepért. A filmet mindössze néhány moziban vetítették, igazi hódító útjára 2000-ben indult el, amikor már DVD-n is megvásárolható lett.

* * *

Dakota Johnson

A szürke ötven árnyalata című film forgatásakor jóval több szexjelenetet rögzítettek – és egyáltalán nem ízlett neki –, mint amennyi végül bekerült az alkotásba. Bent maradtak viszont azok a kockák, amelyek felvételénél egy gumi nélküli tangát ragasztottak a testére. Mindenesetre a színésznő a gyerekei elől szeretné eltitkolni ezeket a jelene­teket.

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors