Sarka Kata teherautóval költözött el Hajdútól

Amíg férje  bulizott, Sarka Kata pakolt és elhagyta a családi fészket. Az édesanya a gyermekeivel hetek óta külön él Hajdú Pétertől, aki bocsánatért esedezik, de egyelőre hiába.
Amíg férje  bulizott, Sarka Kata pakolt és elhagyta a családi fészket. Az édesanya a gyermekeivel hetek óta külön él Hajdú Pétertől, aki bocsánatért esedezik, de egyelőre hiába.

Szinte hihetetlen, de tényleg széthullani látszik a Hajdú család, nyolc év házasság után komoly mélypontra jutottak, a válást fontolgatják. Ezt bizonyítja az is, hogy a szomszédok nem a megszokott családi idillt látják, az utcában bicikliző Noncsit és Dávidkát, akiket szüleik kísérnek, hanem a költöztetőket.

Kár lenne ezért a gyönyörű családért © Vadnai Szabolcs

– Feltűnően sok holmit pakolt ki a lakásból Hajdú Péter felesége – ezt meséli a házaspár egyik ismerőse, aki azt mondja: amíg a férj július első napjaiban a Balaton Soundon mulatott, addig Kata kipakolta a gyönyörű családi házuk nagy részét.

– Olyan sok cucca volt, hogy egy hatalmas teherautóval vitték el. Volt olyan szomszéd, amelyik kamionnak nézte a járművet – meséli a Borsnak az informátor. – Órákig tartott a hurcolkodás, amit profi költöztetők csináltak végig. Hogy hová szállították az ingóságokat, azt nem tudni, viszont lapunk információi szerint nemcsak a lakásból pakol Kata, állítólag az irodája (ami a tükörhegyi pizzériájuk felett van) is költözik. Budán egy irodaházban veti meg a lábát a Nakama&Partners nevű cég, melyet Kata és Rogán Cecília közösen indított el.

– Nem szeretnék erről nyilatkozni – válaszolta letörten a kétgyermekes édesanya a Bors kérdésére, aki nem cáfolta értesüléseinket, de nem kívánt a részletekről beszélni.

Bár a Hajdú házaspár aktív közösségi életet él lakhelyükön, ez egyszer nagyon úgy tűnik, a négy fal között intézték az éle­tüket. A Budapest melletti városban ugyanis alig tud valaki a házaspár drámájáról, a legtöbbeknek csak az tűnt fel, hogy Katát egy ideje nem látják, pedig korábban rendszeresen járt a helyi kisboltokba. Egyetlen egy eladó hallott csupán a házassági válságról és a költözésről. – Igen, sajnos hallottuk mi is, hogy válnak, úgy tudom, Kata már nem is lakik itthon ebben az átmeneti időszakban, amíg ki nem találják, hogy mi legyen – mondta egy középkorú hölgy.

A Borsnak sikerült megszólaltatnia egy másik informátort is az ügyben, aki azt mondja, nem véletlenül fogyott le Hajdú Péter. – Legalább húsz éve küzd a túlsúlyával, eddig számtalan eredménytelen diétán van túl – mondja az ismerős. – Most viszont több mint tíz kilótól szabadult meg, ami nem véletlen, egyrészt a kitartásának köszönhető, másrészt valami változás állt be az életében. Úgy tűnik, őt jobban megviseli a válság, mint Katát – meséli, majd hozzáteszi: – Ha Hajdún múlik, akkor nem mennek szét, nem ő forszírozza a válást, ez biztos.

Felröppentek a hírek, hogy a házaspár már el is indult Ciprusra, a szokásos évi családi nyaralásra. Sarka Kata korábban azt nyilatkozta a Story magazinnak, hogy kevés idejük jutott egymásra a munka miatt, de majd a közös vakáción mindent bepótolnak.

Megtudtuk, hogy Ciprusra augusztus közepén indul a gépük, de azt most még senki nem tudja megmondani, fel is szállnak-e a járatra vagy itthon maradnak.