Puccs Gundeléknél: lecserélték az egész stábot

Augusztus óta új gyártója volt a Maradj talpon!-nak, aki a korábbi, tapasztalt stábtagokkal dolgozott együtt. A legutóbbi forgatási napon mindenki repült.
Augusztus óta új gyártója volt a Maradj talpon!-nak, aki a korábbi, tapasztalt stábtagokkal dolgozott együtt. A legutóbbi forgatási napon mindenki repült.

Úgy tűnik, az MTVA berkein belül hagyomány, hogy nem mennek zökkenőmentesen a váltások – elég csak Jakupcsek Gabriella viharos elbocsátására gondolnunk, akit a Ridikül felvétele közben rendeltek magukhoz a vezetők, és közölték vele a kirúgását. Most valami hasonló történt a Maradj talpon! berkein belül is. A Bors megbízható forrásból megtudta, egyetlen forgatási napon sikerült mindenkit kirúgni, majd helyükre újakat állítani.

Gundel Takács Gábor mögött lecserélték a teljes stábot

– A korábbi gyártó a Show & Game nevű cég volt. Az ő munkatársaikat már nyáron, egyesével megkereste az új gyártó cég, hogy ajánlatot tegyen nekik. A tapasztalt tévések azonban ragaszkodtak a vezetőikhez, így, mivel az idő is szorított, a korábbiak vitték végig a fogatásokat az őszi etapon – mondta ezzel kapcsolatban a Bors bennfentes informátora.

– A nagy meglepetés az utolsó forgatási napra ma­radt. Miután rögzítették a december 23-i, az idei esztendőre utolsónak szánt adást, váratlanul megjelentek a gyártó cég új munkatársai. Az elmúlt hónapokban ezek szerint azon is dolgoztak, hogy teljesen új stábot toborozzanak. Ekkor már a korábbi megbízott vezetőknek és mindenki másnak mennie kellett. Velük folytatódtak a januári etapok felvételei, és elég nagy fejetlenség alakult ki, hiszen az évek alatt összeszokott stábot nem nagyon tudták pótolni az újak.

Az új gyártó cég a műsorvezetőt kivéve mindenkit leváltott

Forrásunk azt is elmondta, hogy profi kvízkérdésírókat nem is nagyon sikerült szerezni arra a bizonyos napra. A régiek pedig mindnyájan kitartottak volt vezetőik mellett. Igaz, közülük többeknek is lelkiismeret-furdalása volt, amiért a műsor házigazdáját, Gundel Takács Gábort látszólag kellemetlen helyzetben kellett hagyniuk. Gábort mindenki szerette, és viszont. Sokan tisztában voltak azzal, hogy talán a műsorvezető számára volt a legkellemetlenebb az új, cseppet sem rendezett helyzet – mondta ezzel kapcsolatban forrásunk. A műsorvezetőt első körben telefonon értük el. Korábbi hírünk még arról szólt, hogy az ominózus napon két adás felvétele között gyártó céget cserélt a produkció, ám Gundel Takács Gábor ezt határozottan cáfolta. Azzal kapcsolatban, mi történt pontosan azon a napon, már diplomatikus, határozott választ adott.

– Az Apropó Média augusztus óta gyártja a műsort. Az MTVA a megrendelő, a gyártó cégtől megrendeli a műsort. Hogy a gyártó cég kikkel dolgozik, az az ő döntésük – magyarázta, majd kérdésünkre a közelmúlt eseményeivel kapcsolatban csak általánosságban beszélt. – Stábon belül folyamatosan lehetnek változások.