Celeb

Döbbenetes vallomás: Csak perceken múlhat, hogy törvényt szeg Berki Krisztián

Bors

Létrehozva: 2021.10.06.

Mazsi és Krisztián nagyon izgatottak a szüléssel kapcsolatban már felkészültek szinte mindenre. De a szülés pillanata nagy stresszfaktor lesz a kismamának és az apukának is, mert nem tudják, hogyan jutnak majd be a kórházba, ha nem ér ki időben a mentő vagy a taxi.

Mazsi már bőven az utolsó trimeszterben van, így bármikor megindulhat nála a vajúdás. A leendő anyuka magabiztos a szüléssel kapcsolatban, de mindketten tudják, hogy hiába készültek fel rá, ez egy nagyon nagy stressz faktor lesz. Természetes szülést terveznek és nagy boldogsággal várják a legfiatalabb Berkit. 

Felkészültünk a lányunk érkezésére, felkészültek vagyunk, de ahogy elindul a szülés, az egy óriási nyomást tesz majd ránk. Nagyon várjuk, hogy megérkezzen a kislányom. Főleg a délutáni pihenőket várom, amikor majd a hasamon fog pihenni – mondta a Bors érdeklődésére a kétszeres apuka.

Ha megindul a szülés akkor bármi megtörténhet, és nem lehet eléggé felkészült az ember. Egy nagyon fontos kérdésnek viszont mindenképpen szeretne utánajárni Krisztián. Azért aggódik, hogy vajon mi lesz, ha megindul a szülés, és a mentő vagy a taxi nem ér oda időben. 

– Annak viszont majd szeretnék utánajárni, hogy egy vezetni tudó, de jogosítvánnyal nem rendelkező ember vezethet-e autót, ha vészhelyzet van és ha igen mi számít vészhelyzetnek? Mert ha a feleségemnél megindul a szülés vagy elfolyik a magzatvíz, akkor lehet, hogy olyan állapotba kerül, hogy nem tud vezetni és a mentő vagy a taxi nem azonnal érkezik ki. Úgyhogy nem tudom, hogy ezzel bűncselekményt követnék-e el, nem akarok a szülőszobából a börtönbe menni, de számomra ez egy igen érdekes kérdés – mondta a sztár.

Mazsi nagyon várja már, hogy anyuka legyen. De a szülők egyet értenek abban, hogy nagyon nehéz felkészülni arra, ami a baba érkezésével rájuk vár. Mazsi több felkészítő órán is részt vett már, de tudják, hogy minden a gyakorlatban derül ki. A legfontosabbnak azt tartják, hogy lányuk egészséges legyen. 

Szeretnénk majd ezt a csodálatos pár órát közösen átélni. Én biztosan bent leszek a feleségem mellett, remélem, a szülésnő és bába is ott lesz velünk – viccelődött Krisztián. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek