Ne dőljön be: hatalmas átverés, hogy Meghan Markle indul az amerikai elnökválasztáson

Hamis kampányoldalon élnek vissza Meghan Markle nevével. A sussexi hercegnéről már korábban elterjedt a pletyka, hogy szívesen indulna az amerikai elnökválasztáson, valószínűleg ez ihlette meg azokat a csalókat, akik kampányt indítottak Harry herceg felesége nevében. A Meghan for President 2020 (Meghant elnöknek) elnevezésű weboldal azt sugallja, hogy a színésznőből lett hercegné elindult az idei választáson, de ebből természetesen egy szó sem igaz.

A www.meghanforpresident.com honlap igen meggyőző, és első pillantásra eredetinek tűnhet, hiszen tele van Meghan idézeteivel és fotóival.

Az álkampányoldal profizmussal készült, így bárkit megtéveszthet © meghanforpresident.com

Több hónapnyi tárgyalás után arra a döntésre jutottam, hogy indulok a 2020-as amerikai elnökválasztáson – áll a honlapon a Meghannak tulajdonított mondat. Az Egyesült Államokban élő sussexi hercegné természetesen nem állított ilyet, de korábban arra buzdított mindenkit, hogy aki teheti, menjen el szavazni.

(via)

9 mennyei zserbó karácsonyra – a klasszikustól a pohárkrémig

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors