Nagyapa lett Varnus Xavér

Az orgonaművész Kanadában élő kisebbik fia, Nick, a napokban posztolta közösségi oldalára a hírt, hogy megszületett édesapja első unokája, a kis Ava. Megkerestük Xavért, aki lelkesen mesélte:

– Éppen éjjeli átszállásra vártam egy repülőtéren, amikor megérkezett Nick régen várt üzenete: „Szia Apa, 5 perce hivatalosan is nagypapa vagy. Ava a legszebb kislány, akit valaha is láttam! Szerető fiad, Nick” – mesélte a Borsnak Varnus Xavér, aki most jó ideig Kanadában marad.

– Rögtön hívtam anyukámat is, hogy elújságoljam neki első dédunokája érkezését. Már egészen biztos, hogy az év második felét Kanadában, a családommal töltöm. Sajnálom, hogy apukám már nem érhette meg első dédunokája érkezését. Mivel Nick, aki soha nem élt Magyarországon és nem is beszél magyarul, aligha tudja magyar szavakra tanítani a kislányát, ez biztosan az én feladatom lesz.

Xavér fia Kanadában él, az orgonaművész unokája kislány

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors