Működik a kémia: Demcsák Zsuzsa teljes összhangban van Gáspár Zsoltival

A Farm műsorvezetői, Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolti már az első percben egymásra hangolódtak. Ezt hamarosan a nézôk is láthatják a TV2 képernyőjén.

A Farm műsorvezetői, Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolti már az első percben egymásra hangolódtak. Ezt hamarosan a nézôk is láthatják a TV2 képernyőjén.

Demcsák Zsuzsa még az Ázsia Expressz forgatása alatt ismerkedett meg Gáspár Zsoltival, akivel azóta is igen jó kapcsolatot ápol a csinos műsorvezető.

Zsuzsa és Zsolti között kétségkívül jól működik a kémia, amit hamarosan a TV2 újonnan induló kalandrealityjében, a Farm VIP-ban is láthatnak a tévénézők.

– Realityt még nem vezettem, már csak azért sem, mert amikor bejött ez a műfaj Magyarországra, akkor én még jócskán reggeli műsorban dolgoztam. Most azonban volt lehetőségem kipróbálni magam ezen a területen is, rá­adásul nagy örömömre azzal a stábbal, akikkel az Ázsia Expresszben is forgattam – kezdte a Borsnak Demcsák Zsuzsa, aki számára ráadásul műsorvezetőtársa, a gazda szerepét betöltő Gáspár Zsolti sem ismeretlen.

Zsuzsa biztos benne, hogy a nézők jól szórakoznak majd műsorvezetőtársán, Gáspár Zsoltin © Knap Zoltán

– Mondhatni hazai terepre té­vedtem. Zsoltit egyszerűen imádom. Már régóta ismerjük egymást, de úgy igazán Ázsiában melegedtünk össze. Persze még véletlenül sem abban az értelemben... – ne­vetett a népszerű televíziós, aki úgy véli, izgalmas párost alkotnak az ifjabbik Gáspár fivérrel.

– Szeretjük egymást froclizni, és szerintem ez fog­ja majd meg­adni a műsor sava-borsát. Persze a szereplők sem utolsók, sőt. Azt gondolom, hogy némelyikük személye igencsak nagy meglepetést fog szerezni a nézőknek, s van olyan, akiről még én magam sem gondoltam, hogy ilyen bevállalós – vallja be Zsuzsa, aki szerint a Farmban garantáltan minden szereplőről le fog hullani az álarc.

Ez is érdekelheti!

Demcsák Zsuzsa féltékeny a férjére

Demcsák Zsuzsa szerint a megcsalásnál nagyobb baj az, ha kiderül

Zavarba ejtő pillanatok! Demcsák Zsuzsa a fenekét rázta Hajdú Péternek - Videó

– Egy ilyen műfajban nem tudják megjátszani magukat az emberek. Ideig-óráig persze lehet máshogy viselkedni, de aztán ga­ran­táltan mindenki fel fogja fedni a valódi énjét, s máshogy szerintem nem is lehet bent maradni. Elképesztő kitartásra van szükségük a versenyzőknek.

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors