Mónika kísérti Anikót

Egészen biztosan kevés olyan híresség akad, aki szereti, ha összekeverik mással. Pláne, ha azzal a személlyel gyakorta összehasonlították már a munkásságát. Pedig Nádai Anikó éppen így járt a róla elnevezett Anikó Show felvételén, amikor egyik vendége „lemónikázta”.

– Na, elmondom neked, Mónika – magyarázta nagy hévvel a felvételen Zsófi, aki az internet királynőjének mondja magát. Majd rájött a hibára, és nem győzött elnézést kérni.

A baki persze nem véletlen, Erdélyi Mónika, a „kibeszélő­show-k nagyasszonya” évekig vezetett hasonló műsort. Anikónak azért is eshetett volna rosszul a névcsere, mert a korábbi összehasonlítások nem voltak mindig hízelgők. Sőt maga Mónika mondta azt, hogy Anikó nem fogja bírni ezt a műfajt, mert vékony, s így kisebb az állóképessége.

A show háziasszonya nevetve konstatálta, hogy a nagy előd nevén szólították

Anikó szerencsére hamar feltalálta magát, nem hogy bosszantotta a kínos névcsere, inkább jót szórakozott rajta. Már a felvételen is nagyokat kacagott, majd később is szívesen emlékezett vissza az adásra

– Természetes, hogy felnevettem. Mónika műsora nagy múltra tekint vissza, nincs ebben semmi ördögtől való. Jól szórakoztunk rajta, majd ment tovább a felvétel – mesélte lapunknak Anikó.

Mónika vezette a magyar televíziózás első kibeszélőshow-ját

A történet másik főszereplője, Mónika, aki korábban még érzett némi sértettséget, hogy a felélesztett kibeszélőshow-t már nem ő vezeti. Ma már jót nevet ezen.

– A Mónika Show úttörő volt a maga műfajában. Természetes, hogy bármiből az első széria a legemlékezetesebb, és nem azért, mert ezt történetesen én vezettem. Vicces és jópofa, ami Anikóval történt. De korábban is volt hasonlóra példa. Amikor még ment a Balázs Show, egy vendég azt mondta, ha ott nem tudják megoldani a problémájukat, jönnek hozzám – mesélte nevetve Mónika.