Megtaláltuk Cipő titkos barátnőjét

A zenész temetésén is ott állhatott a koporsó mellett, az évek óta tartó szerelemről a közvélemény nem, Cipő családja viszont tudott. Az énekes mamája is szívébe zárta Brigittát, szerinte sokat tett beteg fiáért.
A zenész temetésén is ott állhatott a koporsó mellett, az évek óta tartó szerelemről a közvélemény nem, Cipő családja viszont tudott. Az énekes mamája is szívébe zárta Brigittát, szerinte sokat tett beteg fiáért.

Mindig igyekezett kerülni a nyilvánosságot, gondolatait és érzéseit dalaiban fogalmazta meg a fiatalon elhunyt Bódi László, Cipő, akinek élete legalább annyira rejtélyes volt, mint halálának körülményei.

Családtagjai azonban úgy érzik, az énekesnek nem volt rejtegetnivalója, így az sem titok, hogy halála előtt már nem élt együtt feleségével. Bár Zsuzsával jó kapcsolatban maradtak, és imádott gyermekeit sem hanyagolta el, életét Brigivel osztotta meg, aki mellett újra megtalálta a boldogságot.

– A fiam barátnőjét, Brigit, Laci dalai gyógyították meg, sokszor járt Republic-koncertekre, így ismerkedtek meg. Örökre áldani fogom a nevét, mert nagyon sokat tett a fiamért – mondta a Borsnak Cipő édesanyja.

A családhoz közel álló informátorunk szerint az énekes a barátnőjénél volt akkor is, amikor leállt a szíve. – Brigi hívta a mentőket. A Cipő szívébe ültetett pacemaker több tucatszor próbálta újraéleszteni, több mint fél óráig volt halálközeli állapotban – mondta lapunknak az énekes egyik barátja.

Mint ismert, Cipő az újraélesztés után kómába esett, és többé nem tért magához, szerelme azonban nem mozdult mellőle. – Végig bent volt a kórházban, mosdatta, borotválta, gondoskodott róla, vigyázott rá – mondta el lapunknak a gyászoló édesanya.

Úgy tudjuk, Cipő és barátnője az évek során többször szakított egymással, végül mégis együtt maradtak. Az énekes viszont sosem vált el a feleségétől, két ikerlánya édesanyjától, aki szintén máshol kereste a boldogságot. A temetésen a két gyászoló nő egymással szemben állt a koporsó mellett.

Lázadnak a Republic rajongói

Bár Cipő édesanyja kérésére az elhunyt énekes iránti tiszteletből volt zenésztársai megváltoztatták a zenekar nevét, Republic 67-re, rajongóik közül is többen támadják őket: abba kellene hagyniuk, mert Cipő is ezt akarta volna.

„Ha jól tudom, Cipő írta a dalokat és a zenét is. Ezt nem lehet pótolni. Nem tudom, ki hogy gondolja, és nem szeretnék senkit sem megsérteni, de mindezek miatt szerintem a Republic is tulajdonképpen vele halt.” „Szerintem nincs Republic Cipő nélkül, de ha van – legyen –, ne más énekessel! El sem tudom képzelni, hogy valaki más énekeljen, kivéve, ha nem az együttesből valaki teszi ezt meg!”

„Cipőből csak egy volt és egy lesz!” „Ezt kifejezetten gusztustalan, undorító, ízléstelen, szánalmas és tiszteletlen dolognak tartom... És én mostantól nem fogok Republicot hallgatni...”

A Bors úgy értesült, hogy a Republic 67 Egerben adja első koncertjét április vége felé, már csak az a kérdés, miként fogadja őket a közönség.

Mézeskalács alapreceptet keresel? Próbáld ki a kedvencünket!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors