Megdöbbentő vallomás: Gyerekként molesztálták Cicciolinát

Nevelőapja barátja molesztálta Staller Ilonát.
Nevelőapja barátja molesztálta Staller Ilonát.

Ötven éve őrzött titkáról rántotta le a leplet Cicciolina. A fájdalmas múltról először és utoljára a Life TV péntek este 10-kor adásba kerülő Összezárva Hajdú Péterrel című beszélgetős műsorban beszélt a kamerák előtt.

A családon belül több probléma is történt. Igazából én megléptem otthonról. De ezt nem nagyon akarom elmesélni – kezdte Cicciolina, aki eleinte beszélni sem akart az érzékeny téma részleteiről.

© LifeTV

Staller Ilona szinte még gyerek volt, amikor nevelőapja egyik barátja molesztálta őt – írja a Ripost.

Aludtam, és hajnalban arra lettem figyelmes, hogy a combom között van

– vallotta be több mint fél évszázados titkát Ilona, aki az ominózus esetről eddig mélyen hallgatott még családja előtt is.

Nem mondtam el anyámnak. A nővérem tudta csak, akivel ugyanez megtörtént – tette hozzá Cicciolina, aki úgy tűnik, a mai napig sem volt képes teljesen feldolgozni a múltat.

© DFP

Tinédzserként a házasságot látta a legjobb megoldásnak arra, hogy végre elmeneküljön otthonról, a szexuális zaklatás helyszínéről.

Úgy dolgoztam fel igazából, hogy férjhez mentem Mercurihoz. Azért házasodtam, hogy meg tudjak lépni a családomtól. Igazából nem láttam túl nagy lehetőséget Mercuriban, de eljöttem, mert valahol a lelkem mélyén azt éreztem, hogy ha ezt meglépem, talán valami olyan történik az életemben, ami meg fog lepni... – vallotta be Ilona.

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors