Megáll az ész! Fésűs Nelly lánya nem csak gyönyörű, de tehetséges énekes is!

Mondják, hogy az alma nem esik messze a fájától, és Fésűs Nelly, illetve lánya esetében ez tényleg így is van. Arról már többször cikkeztünk, hogy Horváth Csenge szépsége előtt a modellszakma is meghajolt, és hogy a 17 éves lány gimnazista létére már évek óta keresett modell.

Vonzó külseje miatt azonban mostanában arról csak kevés szó esett, hogy nemcsak dögös kinézetét, de tehetségét is örökölte édesanyjától. Három évvel ezelőtt már bizonyított a Sztárban Sztár + 1 kicsiben, a napokban pedig ismét mikrofont ragadott, hogy megmutassa, nem csak szép, jól is énekel.

Fésűs Nelly nagyon büszke első szülött csemetéjére, azonban komoly és megmásíthatatlan szabályok uralkodnak kettejük kapcsolatában. Csenge leszögezte: minden sikeréért egyedül akar megharcolni, híres édesanyja segítsége nélkül.

Csenge utálja, hogy ő a „Fésűs Nelly lánya”. Nem akar az árnyékomban lenni, és én meg is értem. Ő egy önálló individuum, és minden erejével harcol azért, hogy őt Horváth Csengeként ismerjék

mesélte a Borsnak korábban Nelly.

Pogácsától a sós rúdig! A legfinomabb sós vendégvárók az ünnepekre

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors