Még Kim Kardashian pasiját is lekoppintotta az őrült rajongó – fotó

Tényleg hasonlítanak?
Tényleg hasonlítanak?

Mindenben utánozza a valóságshow-sztárt, Kim Kardashiant egyik megszállott rajongója, Sammy Krieger. A 28 éves super size modell nemcsak külsejével, öltözködésével hajaz a 40 éves celebre, hanem olyan férfit is keresett magának, aki kiköpött mása a rapper Kanye Westnek. A molett szépség szerint párja, Luxury Jones személyiségében is hasonlít Kardashian férjére, azaz ugyanolyan rosszfiú, mint a Grammy-díjas előadó.

Kanyénál is nagyobb gengszter, de talpig úriember

– mondta Krieger kisasszony a Sun napilapnak.

– Sokan próbálnak velem szexuális kapcsolatot létesíteni, de nem adom könnyen magam. Jonest is többször elutasítottam, mielőtt összejöttünk. Sosem volt tiszteletlen, türelmesen várt rám.

Sammyt rengetegen támadják az Instagram-oldalán, mondván, nem is hasonlít az amerikai világsztárra, hiszen sokkal teltebb, mint példaképe. Őt azonban nem foglalkoztatják a rosszindulatú beszólások, mert tökéletesen érzi magát a bőrében. Ráadásul óriási, 2,7 milliós táborának köszönhetően anyagiakban sem szenved hiányt.

Nem tetszhetsz mindenkinek. Belefáradtam abba, hogy vitatkozzak azokkal, akik kövérnek neveznek. Igen, molett vagyok, de boldog és gazdag

– tette hozzá a 28 éves modell.

Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors