Celeb

Az RTL mesés ajánlatára mondott nemet Majka – Hű maradt a TV2-höz

Bors

Létrehozva: 2021.04.24.

Majka döntött, az RTL Klub mesés ajánlatát visszautasítva, meghosszabbította lejárt szerződését a TV2-nél. A csatorna mindvégig számított rá, s bár néhány héttel ezelőtt arról beszélt, hogy fel akar hagyni a tévézéssel, és függetlenségre vágyik, hamarosan új szerepkörben találkozhatnak vele a nézők.

Forrás: Saját

Bár úgy tűnhet, hogy a koronavírus miatt a televíziók háza táján is uborkaszezon van, ám a háttérben kőkemény harc folyik a legnagyobb sztárokért. Olyan versengés, amilyen profi futballklubok között folyik az átigazolási időszakban.

Nemrég kiderült, hogy Majkának lejárt a szerződése a TV2-nél, és tudni lehetett, hogy az RTL Klub örömmel leigazolná a ValóVilág egykori fenegyerekét, aki azóta az ország egyik legnépszerűbb műsorvezetője lett. Lapunk megtudta, hogy a rivális csatorna az elmúlt négy évben háromszor próbálta elcsábítani a rappert, de hiába a mesés ajánlat, Majka hű marad a TV2-höz, náluk folytatja a munkáját.

Szerződése aláírásakor a közismerten Újpest drukker tévés egy lila-fehér mezt is kapott ajándékba, a leigazolás emlékére, és utalva arra, hogy a TV2 csapat tagja.

Csak akkor tudok valamit szívvel-lélekkel csinálni, ha jól érzem magam benne, ha olyan emberekkel vagyok körülvéve, akiket ismerek, akikben megbízom, akikkel szeretek együtt dolgozni. A TV2-nél adottak ezek a körülmények, az elmúlt közel Tizenöt évben sok mindent csináltunk együtt. Csapatjátékos vagyok, és én ezt a csapatot választottam – indokolta döntését Majka a Borsnak.

Néhány hónappal ezelőtt a műsorvezető még arról beszélt, hogy nem akar tovább tévézni, legszívesebben hosszabb pihenőre menne, mert azt érzi, már nem motiválja a műsorvezetés.

Nem akarok tévézni. Az van, hogy az elmúlt években nagyon jól kerestünk, sikeresek voltunk, és megengedhetem magamnak, hogy csak azt vállaljam el, amit én akarok – jelentette ki februárban az akkor koronavírusban szenvedő Majka. – És ehhez az kell, hogy ezeket a feltételeket megteremtsem. Az első és legfontosabb, hogy független legyek. Ez nagyon fontos dolog. Ha innen kimegyek, szeretném tovább csinálni ezt a csatornát, de máshogy. Szeretnék valami olyat csinálni, hogy elmegyek számomra érdekes emberekhez. Komoly, ökörködés, utánanézni, társadalmi témák, bármi. Szeretnék valami olyat, ami független, sokkal kevesebbet fizet, viszont boldogabbá tesz. Ez a legfontosabb az életben – mondta kórházi ágyából jelentkezve a YouTube-csatornáján a rapper.

A TV2 Csoport programigazgatója, Fischer Gábor a Borsnak elárulta, olyan szerepkörben folytatja munkáját a rapper, amelyben eddig még a nézők nem láthatták.

Az elmúlt évek tendenciája azt mutatja, hogy az RTL-től inkább eljönnek, semmint odamennek műsorvezetők. A TV2 képernyős csapata a legerősebb az országban, az elmúlt években olyan sztárok csatlakoztak hozzánk, mint Ördög Nóra, Stohl András és legutóbb Kiss Ramóna – mondta el a programigazgató, aki egyelőre arról nem rántotta le a leplet, melyik műsorban láthatjuk legközelebb Majkát.

A TV2 legnépszerűbb műsorait vezethette

Majka 2010-ben szerződött a TV2-höz. Azonnakl jelentős feladatot kapott, az Ezek megőrültek! című show házigazdájaként láthattuk először. 2011-ben és 2016-ban Liptai Claudia oldalán A nagy duettet vezette, 2013-ban a Sztárban sztár zsűritagjaként bírálta a versenyzők teljesítményét. 2014-ben és 2015-ben a Rising Star tehetségkutató, 2016-ban pedig a Star Academy házigazdájaként láthattuk Ördög Nórával. 2017-től – több évadon át – kvízműsorban is megmutatta tehetségét, az 50 Milliós Játszma házigazdájaként, 2018-től pedig az igen népszerű, Bezár a bazár!-ban Tillával közösen szórakoztatta a nézőket.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17089302_auto_resized.png
origo.hu

Ez maga a földi pokol: a világ legforróbb városában madarak hullanak az égből, és halak sülnek meg a tengerben

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26433_resized.jpg?avcount=1711618813
origo.hu

Kiskorú veszélyeztetése és személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt feljelentést tettek Varga Judit interjúja után

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17086012_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Muskátli kiültetése a tél után: ha így csinálod, nyáron ontani fogja a virágokat

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17089949_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

„Magyar Péter nem fogja beperelni Varga Juditot, mindent lehet bizonyítani”

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088272_auto_resized.jpg
ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17087829_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Nem állnak ki Varga Judit mellett + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26442_resized.jpg?avcount=1711618813
origo.hu

Levetkőzött Ördög Nóra - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17083650_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Szabad-e locsolni? 5 szívderítő locsolóvers húsvétra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17084502_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Szerintem kritikán aluli" - óriási balhé robbant ki Balázsék műsora miatt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26355_resized.jpg?avcount=1711618813
vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088638_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Dráma! Máris kiadja felesége útját a TV2 sármos sztárja?

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/NGTSkhAe4r_xyD7EZpvixbLravikOwcZ8QXfNh1u_ww/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzQwOTEwNTNjNzM5YzQ5NGQ5ODdkYWM4MDNkZWFkNWFm.jpg
Nőiesség

"Nem vagyok se magas, se vékony" – modellnek állt a TV2 sztárja – fotók

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/jv9okhncPXt00nSeSUy95XFYG4AO-JWxFAGfPTw6rx4/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzYyY2Y5NDE5NjQzZjQxZDc4YzdhMzIzZDlkYTUxMzlh.jpg
Rácsokon túl

Zalatnay Cini Lagzi Lajcsinak: „Nagyon nehéz lesz, reszket kezed-lábad, mit szólnak hozzád”