Magánrepülővel és macskáival érkezett, de egy dolog miatt mégsem elégedett Vajna Timi Los Angeles-szel - Fotó

Ott sincs kolbászból a kerítés...

Ott sincs kolbászból a kerítés...

Az özvegy a napokban egy magánrepülő fedélzetén utazott vissza a második otthonába, Los Angelesbe. Timit a hosszú úton a két macskája kísérte, amiről természetesen fotót is posztolt a közösségi oldalaira, és amiért kapott persze hideget-meleget.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Landed at #losangeles #falcon 😸😺

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Timitől azt kérdezte több követője is, hogy szerinte nem lenne boldogabb, ha nem a cicákkal, hanem a szerelmével utazott volna? Illetve, hogy nemrégiben még arról nyilatkozott, hogy enni sincs pénze, most pedig magángépen repked a világban....

A kérdésekre a híresség nem válaszolt, cserébe megmutatta a követőinek, hogy bizony a pálmafás tengerparti városban sincs kolbászból a kerítés, sok a probléma. A közelgő elnökválasztások és a Black Life Matter mozgalom (fehér amerikai rendőrök májusban, igazoltatás közben megöltek egy afroamerikai férfit, azóta faji alapú zavargások vannak országszerte) nem lankadó aktivitása miatt gyakoriak az utcai zavargások és a fosztogatások is.

© Instagram

Ez is érdekelheti

Vele meg mi történt? Csontsoványra fogyott Vajna Timi: alig van combja és vádlija - Fotó

Már saját rajongója is nekiment Vajna Timinek: „Sosem volt bajom veled, még kedveltelek is, de...”

Hoppá! Veszélybe került Vajna Timi állampolgársága

A rendőrök naphosszat harcolnak a jogaikért küzdő tüntetőkkel, akik közé gyakran keverednek bűnözők is.

© Instagram

Timinek, aki friss képeket posztolt a történésekről, ezért nagyon óvatosan kell közlekednie a városban, hiszen bármikor komoly konfliktusba keveredhet.

Készülj velünk az ünnepekre! Készítsd el a legjobb recepteket!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors