Köllő Babett: Elegem van a rib*ncozásból!

Köllő Babett házasságát évek óta megkérdőjelezik az emberek, pedig a Luxusfeleség 15 éve él boldog kapcsolatban a férjével, és állítja: egyáltalán nem a pénze miatt szereti.

Köllő Babett házasságát évek óta megkérdőjelezik az emberek, pedig a Luxusfeleség 15 éve él boldog kapcsolatban a férjével, és állítja: egyáltalán nem a pénze miatt szereti.

Ezúttal a Valódi Nők csatorna nagyasszonyai mentek neki a Luxusfeleségeknek, akiknek műsorát a Puncs.hu – Sugardaddy társkereső oldal – támogatja.

Az internetes pártaláló lényege, hogy fiatal, csinos nők anyagi jólétben élő, akár idős férfiakat kísérgessenek luxusutakra az „örök boldogság” jegyében. Az ismerkedős oldal plakátjai már egész Budapestet ellepték – buszmegállókban, iskolák, óvodák közelében, óriás reklámtáblákon lehet látni a testi gyönyörökért cserében gazdagságot hirdető oldal posztereit, amiről a Valódi Nők csatorna 9 megmondó asszonyának, többek között Rábaközi Andreának, Bata Évának és Szilágyi Adriennek is megvan a véleménye.

Köllő Babett kiakadt, hogy a fiatal lányok számára rossz példaként tüntetik fel a Luxusfeleségeket © Végh István

– Egyes kutatások szerint az egyetemisták 10–17 százaléka a testéből tartja fenn magát! Mi lesz így a lányainkkal? Értem én, hogy ez a trend, de ez a plakát mindenen túlmegy. De miért lepődünk meg, amikor a Luxusfeleségek népszerűbbek, mint a hiteles médiaszereplők?! 2018 tavaszán, amikor indítottuk a Valódi Nők csatornát, többször is felhívtuk a figyelmet erre a honlapra, mert a Luxusfeleségek című műsor kiemelt támogatója volt! – olvasható a bejegyzés Valódi Nők csatorna közösségi oldalán, ami a kritizált műsor sztárjához, Köllő Babetthez is eljutott.

15 éve él a férjével irigylésre méltó harmóniában

– Most akkor burkoltan lek.rváztak minket? Nem értem. Mi közöm van ahhoz, hogy ki, vagy éppen milyen oldal a műsor támogatója? Azt sem tudtam, hogy a Puncs.hu-nak bármilyen köze is van a Luxusfeleségekhez, de már nagyon elegem van abból, hogy állandóan le­rib.ncoznak. 15 éve vagyunk együtt a férjemmel, és őszinte boldogságban neveljük a lassan tízéves közös gyerekünket. Nem értem, mi a probléma? Az, hogy nem szegény a férjem? Mert akkor mindenkitől ezúton is elnézést kérek! Csakhogy ezért mi is megdolgoztunk. Éjjel-nappal dolgozom, és soha semmit nem tesz alám a férjem. Amit elértem, az az én, legfeljebb a közös érdemünk, nem csak a páromé! A Valódi Nők csatorna nagyasszonyai biztosan régóta élnek házasságban… azért ilyen okosak. De ha annyira boldogok, akkor miért velem foglalkoznak? – nyilatkozta a Vasárnapi Borsnak Köllő Babett, aki után a műsor másik főszereplőjét, Vasvári Vivient is megkerestük.

Vasvári Vivien is visszautasítja, hogy Fecsónak köszönhet mindent © Bors

– Hiába ítélkeznek, ameddig nem ismernek bennünket. Csupán az irigység beszél belőlük, és mindazokból, akik a műsorban látottak alapján k.rváznak le minket. Én világéletemben keményen megdolgoztam azért, amim van. Mindent magamnak köszönhetek, nem Fecsónak és nem más férfinak. Az azonban tény, hogy rettentő rossz irányba megy a világ, és én ma­gam is féltem a kislányomat. Azt látom, hogy a tizenéves lányok harmincnak néznek ki, és úgy is viselkednek. Tiszteletlenek, visszabeszélnek a szüleiknek, és hatalmas arcuk van. Ha én ezt műveltem volna anno, akkor biztosan kaptam volna két nagy taslit az apámtól. Lehet, a mai fiatalokat sem ártana kicsit ráncba szedni.

Nincs karácsony töltött káposzta nélkül – klasszikus recept a Mindmegettétől

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors