Kóbor János tini lánya színpadra készül

Tinédzserkorba lé­pett Kóbor János lánya, Léna. Szinte rá sem lehet ismerni, fél év alatt is rengeteget nőtt. Ezt édesapja is elismeri, pedig ő mindennap látja. Léna nagyon büszke volt édesapjára, ez látható volt rajta az Omega jubileumi koncertje után. Boldogan ugrott édesapja nyakába, amikor lejött a színpadról, álmosságnak a szikrája sem látszódott a tízéves lány szemében. De a papa is büszke rá, most az is kiderült, Lénát is vonzza a színpad. Bár szép hangja van, és jól zongorázik, de inkább a táncművészet érdekli. Egy ideje akrobatikus rock and rollt és hip-hop táncot tanul, szülei kétszeresen is örülnek ennek. Egyrészt annak, hogy maga választotta, másrészt táncosként mindig csinos lesz, és az erőnlétével sem lesz soha baj.

Léna boldogan ugrott apukája nyakába a koncert után

– Léna kezdettől fogva na­gyon önálló, maga dönt sok mindenben. Sokáig nem tudtuk, mihez lesz kedve, vártunk türelmesen. Örülök, hogy a tánc mellett döntött, mert szép mozgáskultúrája lesz – mondta a Borsnak az Omega frontembere, aki nem tagadja, Léna néha meglepi a kérdéseivel.

– Az iskolában sok mindent hall, most karácsony előtt azzal állított haza, hogy végül is jön-e a Jézuska vagy nem, mert a többiek annyi hülyeséget beszélnek. Én ilyenkor is rábízom a döntést, azt mondom neki, hogy valamiben kell hinnünk, én például hiszek benne, és ô ezt elfogadja. Kóbor János most a koncerten is bebizonyította, hogy nem fog rajta az idő. 74 évesen végigénekelte és táncolta a kétórás show-t, látszik, hogy remek for­má­ban van. És bár Kóbor elismeri, hogy az ő korosztálya már ve­szélyben van, a jövővel nem foglalkozik, és azon sem tűnődik, mi lesz, vagy hány éves lesz, amikor a lánya érettségizik vagy férjhez megy.

Kóbor János felesége, Deme Zsóka és lányuk, Léna is végigtombolta a show-t

– A fiús kérdések egyelőre nincsenek napirenden, de szerintem ma már a gyerekek sok mindent az interneten néznek meg. Az sem foglalkoztat, mi lesz, ha hazajön az első fiúval, vagy épp férjhez megy. Ez még messze van, van még pár generáció előtte.

9 mennyei zserbó karácsonyra – a klasszikustól a pohárkrémig

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors