Celeb

Király Viktor: Féltékenység nélkül nincs jó házasság! – interjú

Ulicska Viki

Létrehozva: 2021.02.06.

Le sem tagadhatná, milyen boldog. Élvezi, hogy férj és édesapa, és esze ágában sincs kivonni magát a kisfia körüli teendőkből. Persze nem tagadja, neki is vannak olykor mélypontjai, de örök optimizmusa gyorsan átlendíti ezeken az időszakokon.

Forrás: Bors-archív

Nyolc hónapja apuka. Fel volt készülve az apaságra?

Azt gondolom, igen, ezért is vártam ennyit, egész pontosan 35 évet. Tudtam, mi vár rám, és én ezt akartam. Nem sokat alszom, de ezen nem lepődöm meg vagy akadok ki. Ez egy átgondolt történet volt, tisztán láttam, mi fog változni az életemben, és persze nem egyszerű, de boldog vagyok, és áldásnak érzem, hogy édesapa lettem.

Nem okoz problémát a kakis pelus?

Semmi sem okoz. Lehet, Anita most mást mondana, de én azt gondolom, mindenből kiveszem a részem, és nem átlagos apuka vagyok. Van például egy megállapodásunk a feleségemmel, és éjszaka nem hagyjuk, hogy harmadszorra is csak az egyikünk menjen altatni, mindig cserélünk, és így van ez sok minden másban is.

Kolen mellett nem sok ideje maradhat a búslakodásra, de azért megviseli a színpad hiánya?

A kisfiam tényleg bearanyozza a napokat, így én inkább jól élem meg ezt a helyzetet, mint rosszul, de hazudnék, ha azt mondanám, nincsenek rossz napjaim, amikor utálom az egész világot. Voltak, vannak mélypontok, hiszen függünk egy helyzettől, mert azért ez egy óriási űr egy előadó életében. De alapvetően pozitív ember vagyok. Persze tanulságos időszak ez, és rávilágított, hogy soha, semmi sem biztos.

Ezért is állnak ma már több lábon?

Ha nem is ezért, de volt időnk Anitával agyalni. Ő kozmetikus végzettségű, és belefogtunk egy közös vállalkozásba, amire végtelenül büszkék vagyunk. A nulláról indulva teljesen saját kozmetikai terméket készítettünk.

Közös élet, közös munka. Nem szül ez feszültséget önök között?

Azt gondolom, minden kapcsolatban vannak feszültségek, és nálunk is akadnak nézeteltérések. Bennem az a jó, hogy öt perc alatt minden haragom elszáll, és tisztán látom, megértem, hogy mi a probléma forrása. Anita kicsit haragtartóbb, de szerintem így egészítjük ki jól egymást.

Egyikőjük sem panaszkodhat a külsejére, gondolom, sokan próbálkoznak önöknél…

Azt gondolom, a fiúk bátrabbak, és Anitát jobban ostromolják. Én ilyet anno a The Voice amerikai tehetségkutató idején tapasztaltam, az ottani csajok ugyanis nagyon rámenősek, merészek, itthon ez nem igazán jellemző. Szerintem a legtöbben tiszteletben tartják, ha az ember férj és családapa, és ez így természetes. De ha rendszeresen kapnék is ajánlatokat, az sem jelentene semmit, mert én hiszek az örök hűségben. Nálam nem fér bele a megcsalás. Nem vagyok modern típus, a nyitott kapcsolat is távol áll tőlem, attól függetlenül, hogy el tudom fogadni, hogy létezik és működhet. Másoknál.

Hogy áll a féltékenységgel?

Na, ez egy érdekes kérdés, mert bár mondják, hogy a kapcsolat megrontója lehet, én hiszem, hogyha egyáltalán nincs jelen, akkor az ugyanolyan rossz. Szerintem aki egyáltalán nem érez féltékenységet, az nem is érdeklődik a párja iránt. Bennem ott van belül, de okosan kezelem, ráadásul ilyenkor megszólal bennem egy biztató hang, hogy: „Király Viktorból csak egy van!”.

Milyen reményekkel vágott neki az idei évnek?

Egyelőre csak kivárok. Az első hullámnál még bátor voltam, és májusra már koncertidőpontokat kötöttem le, amik aztán sorra meghiúsultak. Szóval most majd csak akkor tervezek, ha zöld lesz a lámpa. Addig is kijön egy új, tőlem nem megszokott módon magyar nyelvű szerzemény, zongorakísérettel. Szabadesés a címe, és arról szól, hogy milyen az, amikor nincs velünk az, akit szeretünk. 

Névjegy

Született: 1984. március 29., New York (Egyesült Államok)

énekes

Felesége: Király-Virág Anita, gyermeke: Kolen

Édesapja, Király Tamás az Universal dobosa volt, később a Color együttes frontembere, majd az EMI lemezkiadó kreatív igazgatója. Édesanyja, Király Gabriella a Cini és a tinik nevű együttes énekesnője volt. Nővére Király Linda, szintén énekesnő, ikertestvére, Benjamin hobbiszinten foglalkozik zenéléssel. 1999-ben költöztek vissza Magyarországra. 2008-ban jelentkezett a Megasztár negyedik szériájába, amit megnyert.

Díjai: az Év Hangja (2008), VIVA Comet – Legjobb férfi előadó (2014), Szenes Iván-díj (2020)

Fontosabb televíziós feladatai: A társulat, Megasztár, A Nagy Duett, Star Academy, Sztárban sztár, Nicsak, ki vagyok, Sztárban sztár +1 kicsi

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161462_auto_resized.jpg
origo.hu

Összeomlott a Házasság első látásra egyik botrányos szereplője

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27430_resized.jpg?avcount=1714045211
origo.hu

Elképesztő fotók kerültek elő Szandi múltjából

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157532_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Gyereknevelés mellett főállás? Majoros Hajni kitálalt, miért nem ment vissza dolgozni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156590_auto_resized.jpg
vg.hu

Máris újabb éttermet nyit a McDonald’s – nyáron már várja a vendégeket

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161333_auto_resized.jpg
life.hu

Lehozhatják Suhajda Szilárd holttestét a Mount Everestről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27428_resized.jpg?avcount=1714045211
origo.hu

Marics Peti félmilliót bukott egyetlen este

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157608_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Bezárja az összes önkiszolgáló kasszáját, visszahozza a hagyományos pénztárakat ez a bolt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161481_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"A tiszteletet, alázatot gyakorolni kell!" – T. Danny-nek üzent a magyar sztárjósnő

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161380_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Közleményt adtak ki a Magyarországon terjedő fertőzésről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160216_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Az a kérdés, hogy ez szívedre vagy az eszedre hallgatsz” – Gyöngyi meghozta a végső döntést, Csabi azonnal könnyekben tört ki

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/RrFoiRwdy8ml50lA6R_0vYdpNLwF4BhGZNX3yW4agoY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzkzZjVlNDVlYWQzNDQxMjlhMzI2Yzg1N2NiZjI2MmEz.jpg
NÁSZFRÁSZ

„Ezt lelkileg nem bírom…” - drámaira fordult a helyzet, meghozta végső döntését a Házasság első látásra párja

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/mdyfu-csX3A3GlEstCCzECKRakaIIaCgBsc9Fd695U8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2U5N2U1ODYwOTdkYTQ5MDdhOTY3MzdmMTE0YmI2YmE4.jpg
Botrány

"A tiszteletet, alázatot gyakorolni kell!" – T. Danny-nek üzent a magyar sztárjósnő