Király Linda: A légzésem még nem teljesen oké a vírus után – videó

Király Linda minden óvintézkedést betartott, mégis elkapta a korona-vírust. Pozitív tesztje után rögtön bezárkózott az otthonába. A karanténban töltött időről is mesélt.
Király Linda minden óvintézkedést betartott, mégis elkapta a korona-vírust. Pozitív tesztje után rögtön bezárkózott az otthonába. A karanténban töltött időről is mesélt.

Újult erővel, boldogan érkezett meg a Raktárkoncert helyszínére Király Linda, aki izgatottan várta, hogy a hosszabb kihagyás után végre újra színpadra lépjen és énekelhessen.

Betegségét követően a Raktárkoncerten tért vissza a színpadra az énekesnő © Ripost

Megvan a két negatív teszt, sokkal jobban vagyok – kezdte óriási mosollyal az arcán Linda.

A légzésem még nem teljesen oké, egy picit nehezebben áll vissza. Ez az éneklésnél elég fontos, most munkásabb is, mert nem tudok mély levegőt venni. De össze sem lehet hasonlítani az akkori és a mostani állapotomat.
Az énekesnő úgy fogalmazott: szürreális napokat élt át a karanténban.
Sokszor azt sem tudtam, milyen nap van. Konkrétan átaludtam a napokat. Felkeltem reggel hatkor, megittam az immunerősítő italomat és visszafeküdtem picit pihenni, aztán arra keltem, hogy már késő este van, vagy akár másnap. A testemnek nagy szüksége volt arra, hogy pihenjen. Azt hiszem, a legrosszabb része a betegségnek a légzési probléma volt – magyarázta Linda, aki fizikailag is megszenvedte a történteket, mégis lelkileg sokkal nehezebb volt átvészelnie ezt az időszakot.

Vannak alapvető egészségügyi gondjaim, természetesen megijedtem, amikor megkaptam a pozitív tesztet, mert nem tudhattam, hogyan viseli majd a szervezetem. De próbáltam megőrizni a nyugalmam. Tudtam, hogy ha stresszelek, az nem javít a helyzeten. Fizikailag sem volt egyszerű, de túléltem. Az volt nagyon rossz, hogy nem találkozhattam a családommal.
Linda nem engedte, hogy bárki a közelébe menjen a betegség alatt. Telefonon tartotta a kapcsolatot szeretteivel. Ha bármire szüksége volt, azt házhoz rendelte, és érintkezésmentes átvételt kért.

Testvérével, Viktorral is csak telefonon tartotta a kapcsolatot a lábadozás alatt © Ripost

Kemény két hét volt, de ez szerencsére már a múlté. A jövőre koncentrálok. Nagyon hiányzott a zene. Most elképesztően örülök, hogy újra színpadon lehetek. Ez hatalmas lelki töltés. Olyan rég volt már, hogy együtt zenéltünk a zenekarral. Ez egy örömzenélés, de nyilván hiányzik a közönség energiája.
Király Linda és Viktor koncertjét hamarosan láthatják rajongóik az Antenna Hungária mindigGO TV alkalmazásának segítségével.