Kínos kis titkot árult el Ördög Nóráról a férje: folyton azt akarja, hogy mindenki rá figyeljen - Videó

Motorral járta be Szlovénia legszebb tavait még a nyáron Ördög Nóra és Nánási Pál, és ahogy az az utazásaik során lenni szokott, ezt is leforgatták. A kalandos utazás közben pedig az is kiderült, mi Nóri kedves kis titka, Pali ugyanis elszólta magát. Éppen arról mesélt, hogy olyan bukósisakokat vettek az útra, amik egy zárt hálózaton keresztül össze vannak kapcsolva, így a házaspár annak ellenére is tudott utazás közben beszélgetni, hogy nem kocsiban vagy repülőn ültek.

Nóri nem volt túl boldog, hogy kiderült a kis titka, de azért nem tiltakozott nagyon © YouTube

Sőt, a mikrofon akkor is bekapcsolva maradt, amikor Pali bement egy benzinkútra, Nóri pedig kint maradt.

Ez is érdekelheti

Csirkeembrióval riogatták Ördög Nórát kollégái - videó

Rajongókat gyűjtenek Ördög Nóri gyerekeinek

Hogy fogják ezt bírni a helyiek? Tojással dobálták meg éjszaka Ördög Nóráék kisboltját, mégis kettőt nyitnak még – Videó

- Az a legjobb része a beszélgetéseknek, amikor leszállok a motorról, bemegyek a shopba a benzinkútnál és még mindig a telekom rajtunk van és én hallom őt. És ez az, amit évek óta szeretnék, hogy az Ördög Nórát folyamatosan halljam. Mert ő azt képzeli, hogy így él, hogy be van hangosítva mindig és mindenki folyamatosan hallja őt. Úgy járkál a lakásban, hogy folyamatosan beszél, aztán elvárja tőlem, hogy halljam. De nem hallok mindent és nem is tudok folyton figyelni. Így legalább ez a vágyad teljesült, folyamatosan benne vagy a fülemben és mindig hallom, amit beszélsz - cukkolta feleségét Nánási. Nóri persze kicsit tiltakozott, de azért túlzásba nem vitte, érezhette ő is, hogy jogos Pali kis kritikája.