Kiderült Diana nagy titka: rettegett, hogy fiai meggyűlölik ezért

Diana hercegnő 1981-től 1996-ig volt Károly herceg felesége, házasságuk pedig nem volt botrányoktól mentes. Kapcsolatuk akkor kezdett végérvényesen megromlani, amikor Diana rájött, hogy férje titkos viszonyt folytat régi szerelmével, Kamillával. Minderről a BBC-nek adott interjújában vallott.

A botrányos interjúban kendőzetlenül beszélt arról, hogy a házasságukban végig hárman voltak, és nyíltan elmondta azt is, hogy kínszenvedésként élte meg a kapcsolatát Károllyal.

Most a Channel 4 új, Diana: az igazság az interjú mögött című dokumentumfilmjében boncolgatják ezt az interjút. Ebben szólalt meg a hercegnő egykori komornyikja, Paul Burrell, aki elmondta, Diana rettenetesen aggódott, hogy fiait zavarba hozza az interjú.

Diana hercegnő ugyanis a saját szerelmi viszonyairól is beszélt, és félt, hogy Vilmos és Harry meggyűlölik, amiért sem az apjuk, sem ő nem volt hűséges a házasságuk alatt.

A komornyik kitartott amellett, hogy Dianát nem manipulálták az interjú alatt, ám a hercegnő megbánta, hogy olyan sok mindent elárult a magánéletéről.

"A felvétel az ő feltételei szerint zajlott. Elmondta, amit akart. De utána azt mondta nekem, aggódik amiatt, hogy beszélt a szerelmi életéről, James Hewittről és fél, mit fognak gondolni róla a fiai. Hiszen egyetlen gyerek sem szeret hallani a szülei szexuális életéről" - mondta Burrell.

(via)

Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors