Kapócs Zsóka Amerikába költözik

Munkáját és hazáját hátrahagyja Kapócs Zsóka. Az Operettszínház egykori művészének fura távozása magánéleti változásokat sejtet.
Munkáját és hazáját hátrahagyja Kapócs Zsóka. Az Operettszínház egykori művészének fura távozása magánéleti változásokat sejtet.

A Budapesti Operettszínházban rang dolgozni, oda inkább bekerülni szeretnének a művészek, mint elmenni onnan, éppen ezért a Bors értesülései szerint nagy meglepetést keltett, amikor Kapócs Zsóka bejelentette távozási szándékát.

A színház társulatához 2012 augusztusában csatlakozott Zsóka, akinek bejelentése jelenleg is beszédtéma a szín­falak mögött.

– Szezon közepén ilyesmi egyáltalán nem szokás, pláne, hogy négy darabban, a Rómeó és Júliában, a Csókos asszonyban, az Ördögölő Józsiásban és az Abigélben is játszik – mondta a Borsnak a társulat egy tagja.

– Ezzel kész helyzet elé állította a vezetést, gyorsan kell gondoskodni a pótlásáról.

A Bors hivatalosan is érdeklődött a teátrumban.

– Kapócs Zsóka szóban jelezte, hogy színházi szokás szerint évad végén lejáró szerződését nem hosszabbítja meg külföldi tanulmányai miatt – erősítette meg a Bors értesülését Lencsó Rita, az Operett sajtófőnöke.

– Azokban az előadásokban, amelyekben szerepet játszik, továbbra is látható lesz tavasszal, de az Én és a kisöcsém című operettbemutatónkban márciusban Kékkovács Mara vette át a szerepét.

Érthetetlennek tűnő döntés, de ami ennél is meghökkentőbb: a Bors megbízható forrásból úgy értesült, Zsóka az Egyesült Államokba, Los Angelesbe költözik. Híreink szerint hosszabb időre, talán végleg…

De vajon két sikeres évvel a háta mögött, számtalan premier és kasszasiker után mi késztette a szőke szépséget munkahelye és hazája elhagyására?

Nos, Zsóka ugyan a karrierjében szárnyalt, de magánélete igen különös kanyarokat vett. Jó négy évvel ezelőtt reppentek fel a hírek, miszerint gyengéd szálak fűzik a miniszterelnök, Orbán Viktor tanácsadójához, Habony Árpádhoz.

A szerelem kiteljesedni látszott, ugyanis március végén Zsóka titokban hozzáment a befolyásos férfihoz. Ám a boldogság nem tartott tovább hat napnál: 2014. április 5-én Zsóka Facebook oldalán jelentette be, hogy elválik Habonytól.

A színésznő és a politikus zűrzavaros kapcsolatát mi sem mutatja jobban, mint az, hogy idén januárban Zsókáék még mindig egy párt alkottak. Hiába futottak neki kétszer is a válóperes tárgyalásnak, nem tudtak pontot tenni a kapcsolatuk végére.

Felmerülhet tehát a kérdés, vajon magánéleti okokból akar Zsóka Amerikába költözni? Tiszta lapot nyitna magánéletében? Vagy éppen ott tudna tiszta lapot nyitni Habony Árpáddal?

A fenti kérdéseket szerettük volna feltenni a művésznőnek is, ám eddig nem értük el telefonon.

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors