Ilyen szép volt a raktárkoncerten Tóth Gabi - videó


Az énekesnő nagyon élvezte, hogy ismét együtt zenélhet az együttesek.

Az énekesnő nagyon élvezte, hogy ismét együtt zenélhet az együttesek.

Tóth Gavi egyike volt annak több mint 150 formációnak, akik felléphettek a kormány által több milliárd forinttal támogatott koncertsorozaton – írja a Ripost.

© Ripost

Gabi több mint 1 éve nem állt a színpadon, hiszen tavaly év végén megszületett a kislánya majd kicsivel később a koronavírus akadályozta a fellépésekben. A raktárkoncerten látszott rajta, hogy örömmel zenél és boldog, amiért a koncerttel segítheti a kollégáit.

© Ripost

„Hatalmas motiváció és egyben valódi beteljesülés, hogy a raktárkoncerten felléphetünk. Megtiszteletezés és visszaigazolás, hogy valamit jól csináltunk az elmúlt években. Értékes visszajelzés a zenekarom számára is, akik lelkileg is nehezen élték meg az elmúlt hónapokat„ – tudta meg a Ripost Gabitól.

A raktárkoncert célja, hogy megsegítsék a zeneiparban dolgozó zenészeket és háttérdolgozókat, akiknek az elmúlt hónapokban csak korlátozottan, vagy egyáltalán nem volt lehetőségük dolgozni a koronavírus-járvány miatt. A koncertfilmet szeptember közepén tekinthetik majd meg a nézők egy online közvetítésen.

Lazac, töltött káposzta, pulykasült? Segítünk, hogy mi kerüljön karácsonykor az asztalra

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors