Így szerette Epres Panni Benedek Tibort

Benedek Tibor özvegye szerint mindenkinek vannak idegesítő dolgai, a férjének is, de a hibáival együtt szerette mindhalálig, s azon túl is a két hónapja elhunyt olimpiai bajnok vizilabdást. 
Benedek Tibor özvegye szerint mindenkinek vannak idegesítő dolgai, a férjének is, de a hibáival együtt szerette mindhalálig, s azon túl is a két hónapja elhunyt olimpiai bajnok vizilabdást. 

Kevés olyan párkapcsolat van a világon, főleg a közismert emberek között, ami példaértékű lehet, de valahogy Epres Panninak és Benedek Tibornak sikerült majdnem két évtizeden át etalonnak lenni és maradni is. A modell a legszebb és legőszintébb gondolatait így fogalmazta meg arról, hogyan is szereti ő a férjét:

Az igazi szerelem az, hogy ránézel valakire, és szereted benne a kisfiút is, szereted benne azt is, ha idegesítő, hogyha látod rajta, hogy öregszik, azt is...mindent. És mindezekkel együtt egy kicsit elnézéssel, elnézően szereted.... Mindenkinek vannak idegesítő dolgai, de soha nem idegesítem föl magam rajta, hanem csak úgy szeretem érte, mert ilyen.... Eldöntheted, hogy idegesítő valaki, és elkezdesz üvölteni, vagy van egy másik döntés, hogy a helyére rakod helyette. Mert az úgy sokkal jobbnyílt meg Panni D. Tóth Krisztával kocsikázva.

A házaspár egyébként mindig óvta a magánéletét, két közös gyermeküket, Mórt és Barkát is. Ritka pillanat, amikor betekintést engedtek az idillbe, amiért megküzdöttek, és ami két hónappal ezelőtt, Benedek Tibor halálával véget ért.

A sportoló két évig küzdött betegségével, majd 2020. június 18-án adta fel a harcot. Lapunk információi szerint édesanyja és felesége fogták a kezét, amikor örökre elaludt...9 mennyei zserbó karácsonyra – a klasszikustól a pohárkrémig

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors