Hujber: Állapotosan is kívánatos a feleségem

A várandóssága hatodik hónapjába lépett Cynthia különleges fotósorozattal lepte meg a 40. születésnapját ünneplő férjét. A színész szerint a felesége attól még nő maradt, hogy egy kisbaba növekszik a pocakjában.
A várandóssága hatodik hónapjába lépett Cynthia különleges fotósorozattal lepte meg a 40. születésnapját ünneplő férjét. A színész szerint a felesége attól még nő maradt, hogy egy kisbaba növekszik a pocakjában.

Különleges fotósorozatot kapott 40. születésnapjára babát váró feleségétől Hujber Feri. Tölgyesi-Khell Cynthia ugyan nem adhat nagyobb boldogságot és meglepetést párjának, mint egy második gyermeket, ám kedvese legnagyobb örömére meztelenre is vetkőzött, hogy egy pikáns fotósorozattal lepje meg Ferit.

A Best magazinban megjelent fotókon tisztán látszik, hogy Cynthia ragyog, s a zumbának köszönhetően egy gramm felesleg sincs rajta. Hujber elmondta a Borsnak, hogy szerinte semmi kivetnivaló nincs abban, ha egy nő babával a pocakjában, a hatodik hónapban is kamera elé áll, hiszen a várandósság nem betegség.

– Aki babát vár, az nem terhes, hiszen ez nem teher és nem is betegség. Cynthia attól, mert egy kisbaba növekszik a hasában, ugyanúgy nő maradt, sőt sokkal kívánatosabb is és nem hiszem, hogy ne lehetne meztelenül fotózni egy pocakos nőt – mesélte Hujber, aki szinte kamaszos rajongással mesélt nekünk áldott állapotban lévő feleségéről.

– Cynthia mérhetetlenül csodálatos, meseszép, egész egyszerűen nem is találok szavakat – folytatta a színész, aki azonban nagyon meglepődött a képek mellé társuló szöveggel, ami azt sugallja, Cynthia és Feri még a második baba érkezése közben is nyitott házasságban él.

© Fotó: Birton Szabolcs

A cikk szerint a babavárás ellenére a pár között továbbra is érvényes a nyitott házasság, vagyis, hogy mindkét fél másnál is keresheti a testi örömöket. Hujber szerint azonban ez korántsem igaz!

– Az elv továbbra sem változott, de Cynthia mostani állapotában ez nyilvánvalóan nem működik. Mindketten elsősorban a babavárással vagyunk elfoglalva és nem azzal, hogy bármilyen alkalmi kapcsolatot keressünk – mondta felháborodva a színész a Borsnak.