Celeb

Elképzelhetetlen lelki kínokat él át Hopp Csilla: sokkolta a rendőrség döntése

Bors

Létrehozva: 2021.07.14.

Befejeződött a nyomozás L.L. Junior és Hopp Csilla elhunyt kisfiának ügyében. Meglepő fordulat történt: a rendőrség vádemelési javaslattal adta át az iratokat az ügyészségnek, mivel az édesanyát gondatlan emberöléssel gyanúsítják.

Hopp Csillát telefonon kereste a Bors munkatársa, ő azonban nem kívánt nyilatkozni. A hangjából egyértelműen érezhető volt, hogy az édesanya elképzelhetetlen lelki kínokat él át, és mély depresszióba esett. Halkan, lassan, alig érthetően beszélt, hangjából szinte eltűnt az élet. Érezhetően eluralkodott rajta a reményvesztettség, úgy tűnt, beletörődött a sorsába még akkor is, ha nem tudja, pontosan milyen ítéletet mondanak majd felette. Az édesanya ügyvédje megerősítette benyomásunkat.

Bár megpróbáltam felkészíteni Csillát erre az eshetőségre is, de természetesen rettenetesen felkavarta, hogy vádat emelhetnek ellene. Pedig nem ért minket váratlanul a döntés, hiszen ismerve az igazságszolgáltatás csikorgó gépezetét, ez a lehetőség is végig fennállt – mondta dr. Horváth B. Gábor, aki nem sokkal a nyilatkozata előtt beszélt telefonon Hopp Csillával.

Tilosban szaladt át

2019. augusztus 31-én az esti órákban Budapesten a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél, L.L. Junior és Hopp Csilla hároméves kisfia a piros jelzés ellenére átszaladt a zebrán, és egy arra haladó autó elütötte. Bár a sofőr jóval a megengedett sebességhatár alatt haladt, Dávidka életét a kiérkező mentők már nem tudták megmenteni.

Bármilyen döntés is szülessen Hopp Csilla ügyében, az édesanyát a tragikus baleset gyakorlatilag életfogytiglani gyászra ítélte, hiszen ezt a szörnyű tragédiát nem lehet meg nem történtté tenni, Dávidka elvesztését valószínűleg soha nem fogja kiheverni.

Körtvélyessy Zsolt, L.L. Junior apósa lapunk munkatársától értesült róla, hogy Csilla ellen lehet vádat fognak emelni gondatlan emberölés megalapozott gyanújával. A színész döbbenten fogadta a hírt.

Kétségtelenül felelős egy kisgyermek haláláért. Ennek ellenére szerintem egy anyának önmagában már az is hatalmas büntetés, hogy elveszti a gyermekét. Ezt egyszerűen nem lehet feldolgozni. Hogy mi lenne számára a legméltányosabb ítélet, arra nem tudok választ adni – mondta a színész, hozzátéve: zavarban van, mert ez rendkívül kényes téma, amely sok szerettét érinti.

"Talán az lenne a legjobb, ha Junior megbocsátana neki, de Istenre kell bízni, hogy az anya bocsánatot nyerhet-e ebben az ügyben. Megmondom őszintén, jogilag nem látom át az ügyet. Természetesen azt szeretném, ha Csilla nem kerülne börtönbe, de nem kérdés, hogy a felelősséget vállalnia kell" – mondta Zsolt, aki Lacika miatt is aggódik.

Az ügyészségnek azt is figyelembe kellene vennie, hogy Csillának van egy kisfia. Lacika részben vele él, mert a szülők közös felügyelet mellett nevelik.

"Azt hiszem, ebben az ügyben nincs jó döntés. Ez hasonló szituáció, mint ami Bánk bán végén történik: az a legnagyobb büntetés, ha életben hagyják és nem büntetik meg."

L.L. Junior a fia halálakor teljesen összetört, a tragédia után nem sokkal el is vette gyermeke anyjától Lacikát, legidősebb gyermeküket. A zenész Csillát hibáztatta a tragédiáért, de a temetésen már egymás kezét fogva búcsúztak Dávidkától, s mára a rapper megbékélni látszik: többször is hangsúlyozta, hogy nem szeretné, ha fia édesanyja börtönbe kerülne.

Nem örülök a döntésnek. Sokkos állapotban vagyok, nem tudok többet mondani– közölte megtörten lapunk megkeresésére Junior, akinek hangján is hallatszott, hogy különböző érzelmek kavarognak benne.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27412_resized.jpg?avcount=1714024824
origo.hu

Ukrajna halálos fegyvert vetett be, kitörhet a világháború

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27407_resized.jpg?avcount=1714024824
origo.hu

Bejelentést tettek a NATO határán lévő gyilkos atomfegyverekről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156414_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megváltoztak az érzéseik: fülig szerelmes a Házasság első látásra párja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160463_auto_resized.png
hirtv.hu

Iránytű Intézet: Magyar Péteré a legerősebb ellenzéki párt, de a Fideszt nem veszélyezteti + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155409_auto_resized.jpg
ripost.hu

Súlyos doppingbotrány, Kapás Bogi olimpiai érmet kaphat utólag

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157187_auto_resized.jpg
vg.hu

Karácsony Gergely váratlanul elismerte: hibát követtek el és nem marad így a nagykörúti kerékpársáv – változhat a Lánchíd forgalmi rendje is

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27406_resized.jpg?avcount=1714024824
origo.hu

Putyin rettegett szövetségese megdöbbentő üzenetet küldött

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158702_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Csodaszer a konyhából, ami ragyogó tisztává varázsolja a zuhanykabin üvegfelületét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160835_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Miért nem jött vissza játszani?" - elkékült és holtan esett össze a 10 éves, mosolygós kisfiú

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158110_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Most kiderült: Ez a 4 csillagjegy a legjobb feleség

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156374_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Azt hittem, másnapos vagyok” – Viszketés jelezte, hogy rákos lett a fiatal férfi

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160763_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Úgy voltam vele, hogy ilyen nem fog sűrűn előfordulni" - Marics Peti félmilliót bukott

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/rLsNASLz32klBDNttxDyorGsPE21L4wjFgnTh_Dt1dE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzMwYjQwNmU4ZTYzZDQ3ZTlhN2NhYmI0NTE3NDk0NmVh.jpg
Tippmix

"Úgy voltam vele, hogy ilyen nem fog sűrűn előfordulni" - Marics Peti félmilliót bukott

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/gBh490zB36efX5SC4-FLP_GjbHj6nTFWcBP9yCsbnpU/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzRjNTJkMzFmNWUxNjQyNTk5NWQ3ZjJjYjExNWJjNTc5.jpg
Kiakadás

Koholák Alexa kiakadt: intim képekkel ostromolják a férfiak a szakítása után