Galambos Lajcsi: Mindenki követ el hibákat, nekem is sok van a rovásomon!

Dalba foglalta az érzéseit Galambos Lajcsi. A népszerű mulatós zenész még a vírus kirobbanásakor írta legújabb szerzeményét, az Aki vidám, tovább él című számot, aminek szövege sokat elárul a trombitás lelkiállapotáról.

Lajcsi lapunknak bevalotta: örök derűjének, és pozitív életszemléletének köszönhetően élte túl az elmúlt időszakot.

Alapvetően egy vidám pali vagyok, így hát a problémákhoz is mindig megpróbálok pozitívan, optimistán állni. Ha ez nincs, talán nem élem túl az elmúlt évek megpróbáltatásait!– kezdte a Borsnak Galambos Lajcsi, aki úgy véli, igenis van beleszólásunk a sorsunk alakulásába.

Sok van a rovásán Lajcsinak, de mindenért vállalja a felelősséget © Bors-archív

Olyan sokan gondoljuk azt, hogy nem tehetünk önmagunkért, vagy azért, hogy másképp alakuljon az életünk. Pedig ez nem igaz. Szerintem igenis van beleszólásunk a sorsunk alakulásába. Mindenki követ el hibákat, mint ahogyan nekem is sok van a rovásomon. Hibáztam az életemben, magánéletemben is, de semmit nem bántam meg, mindenért vállalom a felelősséget! – ismerte be Lajcsi, aki jövő januárban kerek évfordulót ünnepel.

A trombitás úgy érzi senkire nem számíthat csak a családjára © Bors archív

Jövőre leszek hatvanéves. Ebben a korban már elgondolkozik az ember az életén, így én is összegeztem. Például, hogy kik azok, akik igazán fontosak számomra. Bárhonnan is vizsgáltam a dolgot, rájöttem, nekem csak a családom maradt. Nem számít senki és semmi. Az ünneplés sem érdekel, a nagy partik, bulik sem. A születésnapomra sem szeretnék nagy mulatozást, egyszerűen csak azokkal akarok lenni, akik fontosak számomra. Csöndben szeretnék megemlékezni a zajos évtizedekről.

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors