Férje nem engedte, új párja mellett végre tetováltathatott Weisz Fanni – fotó

A siket szépségkirálynő és új párja, Bókay Gergő boldogabbak, mint valaha, amiről Weisz Fanni először a Borsnak mesélt. A modell pár hete úgy fogalmazott lapunknak, hogy Gergő igazi férfi, akire fel tud nézni, akivel mindenről el tud beszélgetni, aki figyel rá, és akitől sokkal többet kap, mint eddig valaha.

Úgy tűnik, Fanni a szabadságát is visszakapta Nádai Anikó exe mellett, aki férjével ellentétben hagyja, hogy szabadon döntsön mindenben, így például abban is, hogy mi kerül a testére.

A modell ugyanis már évek óta tetováltatni akart, de férje, Hajmásy Peti nem örült neje ötletének, és Fanni a béke kedvéért inkább lemondott vágyálmáról.

Mindig szerettem volna egy pici tetoválást a tarkómra vagy a csuklómra, de Petinek nem tetszik, ezért inkább természetes maradok

- mesélte három évvel ezelőtt a modell, akivel azonban most 180 fokot fordult a világ. Egyik friss képén jól látszik, hogy végre teljesült a vágya, éss a Ripost azt is kiszúrta, hogy Fanni nemcsak az egyik, hanem mindkét kezére varratott.

A jobb csuklójára egy metálvilla, a balra pedig a naprendszer került, amik jelnyelven a szeretetet és a nyugalmat szimbolizálják.

Mézeskalács alapreceptet keresel? Próbáld ki a kedvencünket!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors