„Én maszturbálok, és te?” – intim titkairól vallott a saját szexjátékkal jelentkező popénekesnő

Lily Allen egyáltalán nem szégyelli bevallani, hogy gyakran kényezteti saját magát, és egy ideje már egy saját maga által tervezett szexjátékot használ.

Lily Allen egyáltalán nem szégyelli bevallani, hogy gyakran kényezteti saját magát, és egy ideje már egy saját maga által tervezett szexjátékot használ.

A népszerű angol popénekesnő, Lily Allen megpróbálja ledönteni az önkielégítéssel kapcsolatos tabukat, és egy szexuális segédeszközöket gyártó céggel közösen a napokban megjelentette az első saját szexjátékát.

A 35 éves Allen mindig is büszkén hirdette a szexualitás fontosságát, és az általa tervezett szexjátékkal is azt szeretné mutatni a külvilág felé, hogy maszturbálni teljesen természetes dolog.

Mindannyiunkak járnak csodálatos orgazmusok, igaz? Szabadulj fel, szeresd magad. Én maszturbálok… És te?

Ez is érdekelheti!

Szuperszexi, mellvillantó szettben osztott autogramot Lily Allen - fotók

Lily Allen úgy érzi: kész csoda, hogy még életben van

Kiteregette a szennyest a sztár: saját dalaitól tiltották el Taylor Swiftet

Hamburgert majszolva ünnepelte meg az esküvőjét Lily Allen és David Harbor

A 89 fontba vagyis több mint 35 ezer forintba kerülő „Liberty” nevű játékszer a popsztár szerint új szintet jelent a női önkielégítés művészetében és a megjelenésével reméli, hogy a brit nők sokkal bátrabban mernek majd beszélni a sokszor tabunak számító témáról.

A nőknek egyáltalán nem szabad szégyellniük a szexualitásukat, mindannyian megérdemeljük, hogy kényeztessük magunkat – írta Lily, aki már tavaly május óta rendszeresen beszélt a maszturbálásról, és vélhetően ezért is kereste meg őt a Womanizer nevű cég.

Sőt, azóta arról beszélt, hogy az otthon tartott szexjátékai túlzás nélkül megváltoztatták az életét, és minden lehetséges alkalommal bátran hirdeti, hogy az orgazmus jó dolog.

(via)

Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors