Elcsábította az RTL Klub Gáspár Lacit

Gáspár Laci két maszkot is viselt a Sztárban sztár színpadán. Az egyik egy énekesnőé volt, a másik viszont a titkolózás álarca. Az énekes ugyanis már a TV2-n futó műsor alatt az RTL Klubban tárgyalt!
Gáspár Laci két maszkot is viselt a Sztárban sztár színpadán. Az egyik egy énekesnőé volt, a másik viszont a titkolózás álarca. Az énekes ugyanis már a TV2-n futó műsor alatt az RTL Klubban tárgyalt!

Lecsapott az RTL Klub a TV2 legújabb arcára, Gáspár Lacira, miután az énekes megnyerte az utóbb említett csatorna legnagyobb őszi dobását, a Sztárban sztárt! Úgy fest, míg a TV2 csak beszél arról, hogy embere­ket igazoltat majd át a nagy átalakulás után, addig az RTL Klub a tettek mezejére lé­pett, és meg sem várták, hogy vége legyen a konkurencia legnagyobb show-műsorának.

Minden jel arra utal, hogy az RTL Klub kihasználja a TV2 tétovaságát és bénultságát, hiszen utóbbi háza táján még mindig nem tisztázódott teljesen a jogi helyzet a tulajdonváltást illetően. Idő, amíg az új emberek átlátják a csatorna helyzetét, és kitalálják, hogyan tovább.

Ahogyan a Bors szerdán megírta, az RTL Klub teljes pályás tá­­madást indított: idén ősszel tíz vadonatúj műsorral rukkolt elő, jövőre pe­dig még újabbak kerülnek képernyőre. Többek kö­zött a Farm és a ValóVilág, amit az eddig a TV2-n futó Big Brother licence alapján dolgoznak fel. A valóságshow-k mellett indítanak például gyermektehetség-kutatót is, az X-Faktor következő szériájának szervezése pedig már olyan szakaszban áll, hogy a megfelelő em­bereket keresik hozzá.

© Fotó: RTL Klub

Így került a képbe Gáspár Laci, aki szerepelt már az RTL Klub képernyőjén a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban. Az énekes azonban most, a TV2-n, a Sztárban sztár alatt bizonyította be sokoldalúságát, és mutatta meg igazi, vicces, szórakoztató oldalát. Nem csoda, hogy a konkurencia felfigyelt rá: éppen ilyen típusú sztárokra van szükségük ahhoz, hogy jól el tudják adni a műsorukat! Az RTL Klub vezetői minden bizonnyal úgy gondolták, luxus lenne az ellenfélnél hagyni egy ilyen potenciális mentorjelöltet. Mert hogy Lacit a Bors információja szerint an­nak szánják.

A csatorna annyira komolyan szá­­mításba vette az őt, hogy már a Sztárban sztár alatt meg­ke­­­resték az ajánlatukkal. Sőt ami­­kor a TV2 fürdött a nép­sze­­­­rű­ségben, és együtt örült Gás­­pár Lacival a döntő napján, ak­kor az énekes már tudta: van jö­­vője az RTL Klubnál. Másnap már velük tárgyalt a jövő évi te­het­ségkutatóval kapcso­lat­ban, és talán már a részletekben is meg­egyeztek. Így Gáspár Laci TV2-s pályafutása véget ér­het, az RTL Klub pedig örülhet a nye­re­ségnek, hisz már az is siker, ha meggyengítik az ellenfelet.

Vajnának Sebestyén Balázsra fájt a foga

A TV2 állítólagos új tulajdonosa, Andy Vajna Sebestyén Balázst nézte ki magának először, mesés ajánlattal próbálta csábítani a TV2-höz. Ajánlata ugyan célba ért, de Balázs a jelek szerint még csak számításba sem vette, ugyanis az RTL Klub programigazgatója a pletyka kirobbanása utána azt nyilatkozta, hogy Balázs még csak meg sem említette nekik, hogy kapott ajánlatot.