Egy hete rágódik a sértésen – Megbántva is fellép Gaby Spanic

Hiába telt el majd egy hét – a Bors értesülése szerint – Gabriela stábjában még mindig téma Schiffer bántó megjegyzése. Táncpartnere szerint is érthetetlen és sértő volt a zsűritag kijelentése.
Hiába telt el majd egy hét – a Bors értesülése szerint – Gabriela stábjában még mindig téma Schiffer bántó megjegyzése. Táncpartnere szerint is érthetetlen és sértő volt a zsűritag kijelentése.

Különös közjátékkal ért véget a múlt szombaton debütáló Dancing with the Stars – Mindenki táncol műsor, pontosabban az egyik zsűritag, Schiffer Miklós értékelése. Akik látták a műsort, jól emlékeznek arra, hogy az 55 éves divat­szak­értő azzal búcsúzott a versenyzőktől, hogy „Nem elég világsztárnak lenni, jól is kell táncolni”, majd még hozzátette: „Ugye tudjátok, mire gondolok?” A műsorban egyetlen világsztár van, Gabriela Spanic, aki óriási szeretettel fogadta el a TV2 meghívását, így érthető, hogy rosszul érintette Schiffer megjegyzése. A Bors értesülése szerint a Paula és Paulina sztárja egy hét alatt sem tette túl magát teljesen a történteken, pedig táncospárja mindent megtett azért, hogy visszaadja korábbi jókedvét és önbizalmát.

A tökéletes alakú színésznő mindent beleadott produkciójába. Vérpezsdítő volt a táncuk © tv2

Őszinte leszek, még én is kellemetlenül és bántva éreztem magam Miklós kijelentése után. Rossz volt ott állni és ezt hallani. Ráadásul ez egy igazságtalan kijelentés volt, mert szerintem Gaby is ugyanolyan nagyszerű teljesítményt nyújtott, mint a többiek, s sosem kérte, hogy kivételezzenek vele – védte meg világhíres táncpartnerét Andrei Mangra, aki úgy érzi, napról napra sokat fejlődik a színésznő.

A Bors szerette volna megtudni, hogy Gaby mit gondol a divatguru kritikájáról. Nyilatkozatából kiderült, hogy nem is a személyeskedés fájt neki, annál sokkal rosszabbul esett számára az, hogy Schiffer egy másik kijelentésével a negyven pluszos nők százezreit is megbántotta.

Schiffer Miklós olyan kritikát fogalmazott meg, amely sokaknál kiverte a biztosítékot. Gaby tánc- partnerénél, Andreinél is © Knap Zoltán

Nagyon hálás vagyok a közönségnek, s annak a rengeteg szavazatnak is örülök, amiket a tévénézőktől kaptam. Azon dolgozunk Andreijel, hogy hétről hétre jobb produkcióval állhassunk elő. Éppen ezért a zsűri által elmondottakra is odafigyelünk, fontos számunkra az építő jellegű kritika. Hiszen ez is hozzásegít ahhoz, hogy fejlődhessünk. Az azonban, amit Schiffer Miklós múlt szombaton mondott, vagyis, hogy „Nem elég világsztárnak lenni, jól is kell táncolni”, kicsit szomorúvá tett. Azt is furcsállottam, hogy az előttem táncoló Détár Enikő produkciója után azt fejtegette, 40 év felett a nők már nem fiatalok. Lehet, hogy ez egy Coco Chanel-idézet volt, de az ő szájából ez másképpen hangzott és egyáltalán nem volt elegáns. Én egész életemben azért küzdöttem, hogy a nőket semmiféle hátrányos megkülönböztetés ne érje, és ne hozzák őket kellemetlen, kényelmetlen helyzetbe – mondta kedvesen Gaby, aki Andreijel a következő táncukra koncentrál, mert szombat este még jobb szeretne lenni. Mindenesetre érdekes, hogy mi történik majd, amikor újra egymással szemben áll a világsztár és a Dancing with the Stars zsűritagja a szombati élő adásban.