Egy évre jegelték Gesztesi Károly hagyatékát

Január negyedikén lesz egy éve, hogy tragikus hirtelenséggel elhunyt Gesztesi Károly. A néhai színművész családja, gyermekei apjuk halála óta még inkább összezártak, s nagy egyetértésben osztották el egymás között a feltehetően több száz milliós vagyont, amelyből csak a lakóingatlan 210 milliót ér. A hagyatéki tárgyalásra azonban még jó darabig várniuk kell.

Gondoskodott gyermekeiről a tragikus hirtelenséggel elhunyt Gesztesi Károly © Bors

Az örökösök között egyáltalán nincs széthúzás, mindenben egyetértenek, úgyhogy civakodásról a legcsekélyebb mértékben sincs szó – kezdte lapunknak Gesztesi Károly egykori ügyvédje, dr. Borbély Zoltán, aki jól tudja, hogy az 54 éves korában elhunyt színművész számára mennyire fontos volt a családja. – Mindig is az volt a célja, hogy biztonságban tudja a gyermekeit. Erről természetesen a halála után is gondoskodott, noha tudtommal hivatalosan nem végrendelkezett. A hagyatéki eljárásra viszont még jó darabig várnia kell a családnak, hisz a világjárvány annak megtárgyalását is érintette. A veszélyhelyzet alatt ugyanis nemhogy megtartani, hanem még kitűzni sem lehetett a tárgyalás időpontját, ami azt jelenti, hogy az örökösök még legalább egy évig nem férhetnek hozzá az apjuk hagyatékához – ecsetelte lapunknak a jogi képviselő, aki azonban úgy tudja, hogy Gesztesi gyermekei ennek ellenére is árulják a néhai színművész több száz négyzetméteres otthonát.

Már árulják a színművész otthonát, bár a hagyatéki tárgyalásra még várni kell © Archív

Ez is érdekelheti!

21 milliót bukik a koronavírus miatt Gesztesi Károly családja

Szívbemarkoló! Gesztesi Károly emlékével kezdődött az idei Televíziós Újságírók Díjátadó Gála - videó

Liptai Claudia: Büszke lenne Pankára az édesapja

Megtehetik, hisz a törvényes öröklési rendben a gyermekei rendelkeznek a ház fölött, s mivel nincsen közöttük széthúzás, ezért akár egymás között is megállapodhatnak. Persze ebben a bizonytalan időszakban könnyen lehet, hogy az ingatlantól sem fognak tudni megválni – fűzte hozzá az ügyvéd.

Készülj velünk az ünnepekre! Készítsd el a legjobb recepteket!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors