Curtis foghatja a fejét: ilyen brutál szexi feleséget hagyott el - Fotók

Mindenki máshogy dolgoz fel egy szakítást. Van, aki teljesen elhagyja magát, és ki sem akar lépni az utcára, de van olyan is, aki egyből beleveti magát az ismerkedésbe, és akad, aki hamar erőre kap és brutál szexi képekkel sokkolja az exét.

© Bors

Nos, úgy tűnik Curtis neje, Kriszti az utóbbi lehetőséget választotta. Miiután ugyanis nemrég kijelentette, hogy Curtis új, sportoló párja szerinte igen férfias, a rapper pedig sosem szerette a maszkulin nőket, fehérneműre és combcsizmára vetkőzött, hogy megmutassa, mi is az, amit Curtis egykor vonzónak talált.

A félig görög származású édesanyáról a napokban vadító szerelésekben készültek fotók, amit látva nemcsak követői kapkodhatják a levegőt, hanem rapper exe is foghatja a fejét, hogy mit veszített...

Ez is érdekelheti

„Sosem találta vonzónak a maszkulin nőket” – Kriszti teljesen ledöbbent Curtis új párján

Kiteregette a szennyest Curtis és Krisztike: megdöbbentő őszinteséggel vallottak kapcsolatukról

Curtis fegyverrel a kezében ölel egy ismeretlen bőrszerkós szexi nőt - Fotó

A fotót, amin Krisztike egy függőfotelben, túsarkúban és a fenekét alig takaró fehérneműben szexizik, ide kattintva tudja megnézni.

A fotósorozat egy másik darabján pedig comközépig érő fekete bőrcsizmában és áttetsző necc fehérneműben pózol, ezt itt tekintheti meg.

És készült a sorozatban olyan fotó is, amin az anyuka egy ezüst csizmát visel, ez pedig itt látható.

Ennyi szexi kép után nehéz nem arra gondolni, hogy Kriszti nem Curtist akarja hergelni a brutál szexi fotósorozattal. Persze, Curtis is megéri a pénzét, ő pedig viszontválaszul egy szintén rendkívül csinos hölgyet ölelget a közösségi oldalán, aki véletlenül éppen pont fekete bőrszerkót kapott a fotózásra.