Curtis fegyverrel a kezében ölel egy ismeretlen bőrszerkós szexi nőt - Fotó

Művészi fotót posztolt az Instagramjára Curtis, akinek a szerelmi élete az utóbbi időben enyhé szólva is kaotikus. Mint arról a Bors olvasói is értesülhettek, a rapper és a felesége, Kriszti a nyáron szakítottak, a különválásról azonban csak ősszel beszéltek a nagyközönség előtt.

A kapcsolatuknak Curtis viselkedése vetett véget, a zenész ugyanis nem tudta megteremteni azt a bensőséges családi hangulatot, amire Kriszti vágyott. A kisfiúk, Doni májusban született meg, az édesapja viszont – bármennyire is rajong a kissrácért – továbbra is kimaradozott otthonról.

A különválásról a felek azt nyilatkozták, hogy mindkettőjüket komolyan megviselte, kudarcként élték meg, de amíg a feldolgozásban a feleségnek a kisfia, addig Curtisnek, úgy fest, továbbra is a bulik segítenek.

Széki Attiláról nemrégiben lesifotó készült, Barnai Judit válogatott kosárlabdázóval kapták lencsevégre, ahogy a páros a zenész lakásából távozik egy reggelen...

© BEST Magazin

Akkor Curtis azt nyilatkozta, hogy senki se gondolja, hogy szerelmes, ha paparazzik lesik előfordulhat, hogy naponta új nővel fotózhatják majd, vagyis nem kötelezte el magát a sportoló mellett, mert minden nőt imád.

Ez is érdekelheti

Több tucat nő fordult meg Curtis ágyában

„Sosem találta vonzónak a maszkulin nőket” – Kriszti teljesen ledöbbent Curtis új párján

Jöhet bármennyi nő, Curtist senki sem tudja elszakítani a nejétől és a kisfiától!

Prosti volt Curtis: 600 ezret kapott két menetért majd megszökött az ágyból - 18+

Ezt megerősíteni látszik a zenész új fotósorozata is, amit feltételezhetően hobbiból készíttetett magáról. Az egyik kockán gengsztert alakít, fegyverrel a kezében pózol egy százmilliós verda előtt, egy gyönyörű nőt ölelve. A képhez stílusosan az Egy asszony illata című, Al pacino főszereplésével készült filmből idézett:

A nő furcsa egy teremtés... hogyan született? A haja... a haja mindent elmond. Temetted-e valaha az arcod egy tengernyi hajba, és kívántad-e, hogy örökké ott maradj? És az ajka, amikor rád tapad, olyan, mint a hűvös bor, amit egy sivatagi utazás után kortyolgatsz.

A fotót ide kattintva tudja megnézni.

Hogy az üzenet kinek szól, talán sosem derül ki. Annyi bizonyos, hogy Curtis a lelke mélyén ragaszkodik Krisztihez is. A gyermeke édesanyjával jó viszonyt ápol, amikor a kisfiával találkozik rendszeresen úgy posztol, hogy a képei alá azt írja: „család”.